maanantai 29. heinäkuuta 2013

Iltatreenit

Käytiin taas illan viileydessä vähän treenailemassa. Puomia 6 toistoa, joista pari jo aika hyviä! Eka sinnepäin, toka vikalla loikkasi, mistä palaute, ja viimeisestä huomaa miten yrittää raputyylillä sovittaa koipensa oikein alastulolle :) Ehkä se siis on jo hoksannut ideaa. Kokonainen puomi joka tapauksessa jo huomattavasti parempi! Yksi tosi hyvä toisto puuttuu videolta kuvausteknisistä syistä...


Lisäksi taas keppejä, lähinnä aloituksia naksutellen. Joissain asioissa huomaa kyllä selvästi, miten nopeasti Valo oppii. Eilisen jälkeen ei yhtäkään taittoa aloituksesta 2. väliin umpikulmassa, vaikka lähetin tosi tiukista kulmista. Päällepäin näki, miten oikein keskittyi kääntymään oikein. Muutama kauempaa lähetys eri kulmista, meni hyvin, haki kivasti. 

Lopuksi vielä hypyn vahvistusta. Nyt on alkanut hoksaamaan aika hyvin eleettömän käskyn, hakee kauempaakin ja vauhtia kasvattaen. Sama renkaalla pari kertaa. Lisäksi pari renkaan takaakiertoa, ihan vain testiksi, että muistaako - ei ongelmaa :)


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Ja edelliseen tekstiin liittyen: hyvä, jos muillakin suoritukset vaihtelee eri treeneissä. Meillä on sama; joskus tulee hyviä toistoja paljon, joskus loikkii kaikki, eikä ymmärrä yhtään mistä on kyse..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuon edellistreenin jälkeen jo mietin, että tuleeko tästä ikinä mitään.. :D Pitäisi aina muistaa, kuinka vähän vasta tehnyt, mutta kun sitä on niin malttamaton. Olishan se varmaan helpompaa, jos olisi edes päässyt opettamaan tätä heti pennusta pitäen, mutta niillä mennään mitä on ja riskei on otettava ;) Hyvä, että on vertaistukea! :)

      Poista