keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Valssailua ja irtoamista Niinulla

Maanantaina Niinun treeneissä oli ideana tehdä kaksi eri ratapätkää, esteet 1-14 ja 15-29. Valon kanssa ehdittiin vain eka pätkä, joka oli taas aikamoista juoksemista. Alkuun tein vastakäännöksen hypylle ja persjätön pussin jälkeen. Lähti hienosti hakemaan hypyn vastakäännöksellä kauempaakin lähetettynä, ja kääntyi hyvin. Sitten päästiinkin valsseihin, joita oli kolme peräkkäin. Nämä menivätkin yllättävän hyvin, kunhan aivoni rekisteröivät toisen valssin tehtäväksi takaakiertona, ei edestä... Suunnat saatiin ihan kondikseen. Mulle jo sinänsä saavutus :)

Heti kolmannen valssin jälkeen oli suora putki ja puomin ylösmeno vierekkäin, putkeen oli tarkoitus osua. Kohta oli melko haastava, kun putkeen piti saada kunnolla ohjattua, mutta myös ehtiä jatkoon ja ylösmenokin oli vähän reitillä. Meidän haasteeksi osoittautui tuo jatko. Sain Valon kyllä putkeen, mutta meinasin olla vähän myöhässä putken jälkeisellä hypylle leikkauksella. Palkattiin pari kertaa hypyn taakse, tokihan Valo niin irtoaa :D

Niinu käski kokeilla eteen-käskyä, vaikka väitin ettei Valo osaa sitä vielä kunnolla. No kylläpähän vaan osasi, ainakin nyt. Ei paljon taakseen katsellut hypylle irrotessaan, jes :) Lopulta sain putkeen ohjauksen muutenkin hyväksi niin, että ehdin hypylle paremmin ohjaamaan. Lopussa vielä yksi kohta, joka vaati korjauksen eka vetoon. Näennäisesti helppo kohta hypyltä renkaalle, mutta vaatikin rytmityksen ja linjauksen. Eka kerralla vaan ohjasin hypylle, jolloin linja valui niin, että V meni renkaan välistä. Toisella vedolla linjaus ja rytmitys, jotka vieläpä onnistuivat hyvin ja renkaalle mentiin oikein. Hyödyllisiä oivalluksia taas näissä treeneissä!

Perjantaina lähden Valon kanssa Liettuaan, ennen sitä aion käydä paikkaamassa tilanteen vähäisen treenaamisen suhteen. Kuopion ohjeetkin ovat vielä aloittamatta ;) Kauheasti haluaisin jo kisaamaankin! Valon sisko Messi muuten oli kolmansissa 3. luokan kisoissaan viikonloppuna, tuloksena jo toinen triplanolla ja A-sert, eli kuusi nollaa kahdeksasta startista! Eipä pöllömmin rakkaalta siskolta. Täältä tullaan perässä, sanoo Valo!

Missä nämä mun demoni-koirat unensa viettävät?! Väinön tyylinäyte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti