torstai 31. tammikuuta 2013

Kika Cup & Kaunas Winter 2013, Liettua

Viime perjantaina huristeltiin kaverin kanssa läpi Baltian kyydissä kuusi koiraa, kohteena Kaunas Liettuassa. Lauantaina osallistuttiin kansainväliseen näyttelyyn, ja sunnuntaina oli vuorossa kaikkien rotujen näyttely. Bordereita mukana siis Valo, Lämä-sisko ja Hotti-isi. Matka meni hyvin heti kun päästiin Suomesta ulos. Kotikamaralla reissukumppani ehti jo jättää passinsa kotiin, ja sen haettuaan huristella itselleen mojovat sakot, jonka seurauksena pääsimme viimeisinä laivaan 5 minuuttia ennen sen lähtöä... Eli ei mitään uutta.

Juulian kans samassa Latvialaisessa Statoilin vessassa kuin viime reissullakin :)


Hotelli oli lämmin, tilava ja kiva, jos ei huomioida vähintäänkin mielenkiintoista aamiaista. Hyvin tuli meidän koko koiraköörikin toimeen keskenään. Lauantaina navigaattori johdatti meidät täysin päinvastaiseen suuntaan näyttelypaikasta, ja kehään ehtiminen meinasi tehdä vähän tiukkaa. Löydettiin kuitenkin perille, ja Valo pääsi ensimmäisenä avoimessa luokassa serbialaisen Zoran Brancovicin syyniin.

Taisihan tuo Valosta tykätä, kun ERI heilahti. Seuraavaksi vein kehään veteraaneissa debytoivan Hotin, joka myöskin miellytti tuomari-sedän silmää. Valo oli PU1 ja sai N-SERTin ja ensimmäisen CACIBinsa :) Isi oli PU2 ja ROP-veteraani SERTillä. Näyttelytähti Lämä sai muuten kovasti kehuja, mutta tuomari oli todella tiukka etenkin liikkeistä, ja Lämän lanne ei tällä kertaa miellyttänyt liikkuessa. Musta oli silti hienoa, että kerrankin oli tuomari, joka oikeasti arvosti liikkeitä korkealle! Tältä herralta varmaan 90% koirista lähti pihalle ilman mitään, puisteli vain päätänsä irvistys naamalla, kun koirat ravasivat :D Siinäkin mielessä olen tyytyväinen Valon tulokseen.

Hotti-isukki oli vielä päivän päätteeksi BIS4-veteraani Ligita Zaken tuomaroidessa! On se hieno.

Ganymede's Canadian Brass "Hotti". Kuva: Juulia Savolainen.
Sunnuntaina tuomarina toimi Rita Reyniers Belgiasta, tiukahko tuomari hänkin. Rouva ihastui koko kolmikkoon kovasti, ja tällä kertaa Lämänkin sipsuttelu vakuutti. Lämä oli VSP N-SERTin kera, Valo taas ROP ja Hotti PU2 sekä ROP-veteraani, jolloin Hotista tuli myös Liettuan veteraanivalio! Päivän kohokohdat olivat kuitenkin illan ryhmäkehissä. Ikinuori Hotti kiristi tahtia edellispäivästä Anna Brancovicin valitessa sen BIS2-veteraaniksi! Aika hienoa.


Minulle mukavin yllätys tapahtui kuitenkin terrieriryhmässä. Valo nimittäin kipitti isossa ryhmäkehässä Boris Shapiron valintana RYP3-pallille asti! Siis mun rimpula kumitarzan! En olisi osannut arvata tuomarin ilmettä kokoomakehässä katsellessa. Aika kiva fiilis oli astella eka kertaa ryhmäkehässä palkinnoille asti :) Valo kyllä esiintyi kivasti, ja sen kanssa on ihana mennä, kun saa juosta ja tietää, että se takuuvarmasti ravaa eikä esim. ota ainoataan peitsausaskelta. Sanokaa mitä sanotte, mutta kylläpä tykkään tuosta pojasta <3.

Valo RYP3. Kuva: Juulia Savolainen.
Valo liitää ryhmäkehässä. Kuva: Juulia Savolainen.
Reissu oli siis onnistunut, Juuliankin koirat saivat kaiken, mitä pitikin, ja isommilta kommelluksilta vältyttiin. Eikun seuraavaa reissua suunnittelemaan :)

Aamunäkymä hotellin ikkunasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti