maanantai 14. toukokuuta 2012

Tokoilua ja kuvia Rockysta

Hulluksi kai sitä on tullut, mutta eilen taas tokoiltiin :) Samoja juttuja jatkettiin kuin ekalla kerralla. Maahanmeno oli taas kehittynyt. Ajoittain meni jo oikein kivasti. Perusasentokin vaatii enää pienehkön käsiavun, asento sinällään on hyvä! Tätä treenattiin myös ahtaasti seinän vieressä, Valo kun ei tuollaisista paineistu.

Harjoiteltiin myös maasta iltualteen nousua. Vaatii vielä treeniä, makupalankin kanssa nousee vähän hiljakseen :) Lisäksi jatkoin noutukapulan naksuttelua. Otti jo jopa kahdesti hampailla kiinni, jihuu :D Tällaisissa asioissa Valo on erilainen kuin Väinö, joka olisi jo nakellut kapulan seinään ja lutkutellut sitä suussaan varmaan monet kerrat. Väinöllähän on siis hyvä nouto, ja muistaakseni se oppi kapulan naksuttelemalla hyvin nopeasti. Valo on toistaiseksi lähinnä pyöritellyt sitä nokallaan :) Mutta edistystä, edistystä, tämä oli vasta toinen kerta.

Tänään Valolla on ensimmäiset Niina-Liina Linnan treenit. Ne olisivat alkaneet jo viime viikolla, mutta minä onneton olin niin sekaisin kaikista työ -ja kouluhommista, että tyystin unohdin koko asian :(( Kyllä on harmittanut koko viikon! Sinne kuitenkin lähdetään tänään katselemaan, mitä Niinu on kersasta mieltä :)

Sain Väinön pojasta Rockysta aivan ihania kuvia, jotka on ottanut Alina Stakhorska.
2xCACIB Golden Gates & Ukraine 2012, Kiev, Ukraine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti