sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kisat ATT:llä

Kehtaako tässä enää edes kertoa kuinka kävi tänään kisoissa :D No niimpä niin, hyllyteltiin molemmat radat. Tai itse asiassa minä hyllytin, Väinö oli hieno! Tosin mokoma otti ja karkasi toisen radan lähdössä, jolloin mulla meni pasmat ihan sekaisin kun yritin kelata lähdenkö menemään vai en. Lähdinkin vielä, ahne minä.

Sekoilun seurauksena aivot meni jumiin ja tiputin eka riman ihan itte! :D Tästä sitten repeilin niin, että ohjaus unohtui ja Väinö meni puomin ohi. Lopulta sain itseni joten kuten kasattua, ja loppurata meni ihan ok, jos ei oteta huomioon sitä että hölkkäilin taas radan läpi... Lopun pussihässäkän tiesin tulevan näyttämään todella rumalta, kun päätin siihen valssata, ja niinhän se näyttikin.

Eka radalla Väinöllä oli minusta ihan kiva vauhti päällä, ja muistin itsekin liikkua tilanteissa, joissa usein jäisin kuhnimaan. Valitettavasti vaan ohjasin Väinön suoraan renkaalle putken sijaan, sattui pieni suunnitteluvirhe :P Pussin jälkeinen valssi mielestäni onnistui ihan hyvin, enkä jäänyt turhia pyllistelemään, mutta silti Väinö valui selän takaa puomille pussin sijasta. Elina meinasi, että se on nyt saanut harrastaa tätä tapaansa sen verran pitkään että tekee noin jo rutiinilla. Tätä täytyy siis todella ruveta vahvistamaan.

Video loppuu valitettavasti kesken, kun en ollut tyhjentänyt muistia. Ihan lopussa Väinö vielä menee putken ohi, kun ratatyöntekijä ravistelee pussia siinä takana ja sehän Väinöä kiinnosti. Muita virheitä ei onneksi enää tullut :D

Ensimmäistä kertaa ikinä olin kuitenkin ihan tyytyväinen omiin valsseihini, etenkin ensimmäisen radan keinun ja puomin väliseen ja toisen radan hypyn ja keppien väliseen. JEE, hyvä fiilis! :D Kaiken kaikkiaan oli mukava kisata hyvässä seurassa, ja hyllyttely enemmän naurattaa kuin harmittaa tällä hetkellä. Jonkin sortin ennätys kai tämäkin ;D

Huomenna luvassa on Tiinan treenejä ja ensi lauantaina kokonaiset 4 starttia Porissa, huh! Katsotaan mitä viikko tuo tullessaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti