torstai 24. maaliskuuta 2011

Jaakon treenit

Maanantaina ei treeneihin päästy, mutta tänään jo uskaltauduin Jaakon treeneihin. Vähän mietitytti mikä on seuraus 2 viikon kotona makaamisesta, mutta itse jaksoin yllättävän hyvin. Väinöllä ratkesi pelihousut saman tien kun päästiin hommiin, siitä kyllä huomasi ettei kahteen viikkoon ole tehty mitään :D

Väinö siis oli hiukan, hmmh, vallaton, mutta eipä tuo minua haitannut, ymmärrän kyllä erittäin hyvin. Hiukan sille oli vaikeaa seurata mun ohjausta välillä, kun oli kaikenlaisia kivoja putkia sun muita niin mukavasti tyrkyllä :D Kyllä se siitä sitten kuitenkin.

Teimme radan pätkää, jossa pääosassa oli alun 5 hypyn sarja, johon sisältyi pyöritystä (ja sylivekki-jaakotusta), valssia, lähettämistä ja niistoa. Taas olivat omat ja koiran linjat tärkeitä, etenkin jotta koiran ehti mennä ottamaan takaakierrosta kunnolla vastaan viidennelle esteelle, jonka takana oli suoraan putkensuu tyrkyllä. Kuudes hyppy vielä syötti suoraan A:lle, joten koiran linja piti korjata ennen hypylle menoa jotta sen sai lähetettyä A:n viereiseen pimeään putkeen.

A:n jälkeen sitten koira piti lähettää hypylle, jonka jälkeen tultiin takaisinpäin viereinen samansuuntainen hyppy. Ainut vain, että näiden kahden hypyn välissä oli pöytä. Tähän sitten harjoiteltiin kauempaa lähettämistä ja oma etenemissuunta oli tosi tärkeä. Rintakehän piti olla edetessä kohden seuraavaa hyppyä, tai ennemminkin takaseinää, eikä rintakehää saanut kääntää liian aikaisin päällejuoksuun. Väinö haki pöytää vähän turhan tehokkaasti, joten tätä harjoiteltiin lelun kanssa, ja hyvinhän se sitten meni. Toisena vaihtoehtona testasin tähän kolmen valssin sarjaa, mikä oli ehkä jopa helpompi vaihtoehto :)

Oli ihan huippua päästä pitkästä aikaa treeneihin, etenkin kun näki miten innoissaan ja sekaisin Väinö oli. Uskon ja toivon, että treenaaminen tänään oli hyvä ratkaisu myös sunnuntaisia kisoja ajatellen. Jospa Väinö siellä pysyisi vähän paremmin housuissaan, kun päästiin nyt purkamaan energiaa ;) Sunnuntaina olisi siis ATT:llä kaksi agilityrataa, ja tavoitteena olisi vain mennä mahdollisimman kovaa ja jättää varovaisuus kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti