maanantai 7. maaliskuuta 2011

Maanantai-aksailua ja tokoilua

Tänään oltiin taas Tiinan ratatreenissä. Pääosassa radalla oli tänään twist (ja saksalainen). Nehän meni yllättävän hyvin, heti kun muistin ettei Väinölle tarvitse kääntää rintakehää kovin voimakkaasti poispäin, vaan vastaisella kädellä nappaaminen selkeästi riittää. Twist on kyllä edelleen ihan hirveä ohjaus, minua aina vähän pelottaa kuviot, joissa on vaarana sotkeentua omiin jalkoihinsa tai könytä esteisiin :) Siksi kait niitä pitääkin harjoitella...

Harjoiteltiin myös poispäinkäännöstä mutkaputken jälkeen, ja sen takana olevan hypyn leijeröintiä. Ei tuottanut ongelmia, kunhan maltoin tehdä käännöksen tarpeeksi pitkälle. Lopuksi harjoiteltiin vielä keinua niin, että voisin jättäytyä enemmän taakse ja irrota kunnolla sivulle. Tämän jälkeen Tiina vielä näytti vauhtitreenin, jolla Väinölle voi ruveta hakemaan raivoa etenemiseen :) Kivat treenit!

Eilen pikkuisen tokoiltiin piiiiitkästä aikaa. Yllätyksekseni Väinö teki heti aivan täydellisen noudon, ei edes yhtään pureskellut kapulaa! Tämä toistettiin muutaman kerran, samoin metallikapulalla, ja toistot olivat joka kerta yhtä hyviä. Näköjään tauko tekee hyvää. Liikkeestä seisominen oli myös ihan bueno, mutta liikkeestä maahanmeno tökkii. Käsimerkillä toimii, mutta ilman ei muista mistä olikaan kyse. Luoksetulo Väinöllä on tosi hyvä ja vauhdikas. Muuta emme nyt treenanneetkaan, mutta eiköhän olisi aika alkaa taas treenailemaan tokoakin pitkän tauon jälkeen. Etenkin, kun lumet kohta lähtee ja pääsee pihalle.

Torstaina pitäisi olla taas Jaakon treenit ja sunnuntaina kisat TSAU:lla, katsotaas mitä tapahtuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti