maanantai 11. huhtikuuta 2011

Päivittelyä pitkästä aikaa ja tuloksia pitkästä aikaa :D

Päivityksiin on tullut hetken tauko, joka alkoi oikeastaan siitä, kun kirjoitin toissa maanantain Tiinan treeneistä hirveän sepustuksen, ja julkaisuvaiheessa blogi teki tenät ja koko teksti pyyhkiytyi mennessään :D Ärsyynnyin niin, etten jaksanut kirjoittaa tekstiä uudelleen. No, pääasia noista treeneistä olisi ollut se, että Väinö oli NOPEA! Huuli pyöreänä kattelin sen menoa, jee!

Seuraavan maanantain treeneistäkään en enää viitsi tarinaa ruveta vääntämään, siellä vähän valssailtiin ja putkiin piti muistaa jarrutella. Lisäksi tehtiin vähän leijeröintiä ja muuta mukavaa.
Torstaisissa Jaakon treeneissä tehtiin rataa, joka vissiin kaikkien muiden kuin mun mielestä oli inhottava :D Itse tykkäsin, etenkin persjättöjä tuli treenailtua. Perjantaisella Jaakon yksärillä jatkettiin saman radan tekemistä, ja täytyy sanoa että treenit meni hyvin! Oli tosi onnistunut olo, ja Väinökin jaksoi hienosti. Kirjoitan näistä treeneistä jossain vaiheessa lisää, mikäli kerkeän.

Ai niin, viikko sittenhän oli ne Porin kisat. Eivätpä olisi voineet juuri huonommin mennä. Kaksi eka rataa olivat täysin jotain Väinön omaa showta, siellä katselin perään kun Väinö puotteli jo toisella puolen kenttää :D Eka radalla sattui Väinölle outo homma, nimittäin lentokeinu. Ihan kunnon lentokeinu, siis. Kepitkään eivät sujuneet, ja meno oli muutenkin kummallista. Ennen kolmannen radan alkua lämmittelylenkillä huomasin sitten Väinön ontuvan. Se oikein kurisi kipuaan, eikä varannut lainkaan vasemmalle takajalalleen. Päätin välittömästi jättää leikin kesken, eli jätimme kaksi viimeistä rataa väliin ja lähdimme kotiin.

Autossa vinkuminen jatkui, ja jalka oli selvästi kipeä. Mielestäni antura näytti tuossa jalassa olevan vereslihalla, joka voisi olla syynä käytökseen. Etenkin kun Ile oli nähnyt takapihallamme verisiä tassunjälkiä...Toinen vaihtoehto on, että lentokeinu aiheutti ikävän tärähdyksen. Toisella radallahan Väinö väisti keinun kokonaan.

Olen tullut siihen tulokseen, että todennäköisesti Väinö oli kipeä jo ennen ensimmäiselle radalle menoa. Sen toiminta oli sen verran häröä. Syksyllä eräissä TSAU:n kisoissa se oli viimeisellä radalla ihan samanlainen, ja seuraavana päivänä selvisi, että oli loukannut itsensä jossain kohti rataa. Oli siis ihan lukossa takaosastaan.

Nyt Väinö on kuitenkin kunnossa ja ontuminen muisto vain!

Sitten päästäänkin tähän viikonloppuun. Vihdoinkin, VIHDOINKIN saimme toisen nousunollan TSAU:n kisoissa Marjo Heinon radalta! Ensimmäinen rata karahti Väinön lähdöstä karkaamiseen, mutta toisella malttoi hyvin ja tulosta syntyi. Tulimme siis toisiksi. Vauhti ei toisella radalla aivan päätä huimannut johtuen luultavasti edellispäivän yksityistunnista, ja pari tökköä ohjaustakin tuli etenkin valssikohdissa (ylläri), mutta väliäkö hällä kun ollaan yhden nousunollan päässä kuninkuusluokasta! :)

Syy siihen, miksi päivitykset ovat tökkineet ja tulevat varmaan jatkossakin hetken tökkimään, on se, että olen aloittanut pääsykokeisiin pänttäämisen. Se vie siis nyt suurimman osan ajastani, ja loppuaika menee sitten muuhun. Vaikea löytää aikaa päivittelylle, mutta eiköhän se tästä!

Yksi jännittävä päivitys on vielä tekemättä, mutta jätän sen myöhemmäksi ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti