torstai 10. maaliskuuta 2011

Jaakon treenit

Tänään oli pitkästä aikaa Jaakko Suoknuutin ratatreenit. Pääsinkin treenin aikana Väinön kanssa hurjat 12 estettä eteenpäin :D Rataantutustumisessa piti miettiä tarkkaan koiran etenemislinjoja ja vähän joutui optimaalisinta ohjausvaihtoehtoa pähkäilemään.

Haastavimmat kohdat olivat alun sylivekki-persjättö (meinasin huitoa käsilläni vähän turhan kanssa) ja kahden hypyn väliin sijoittuva, yllätys yllätys, VALSSI! :D Jaakollakin taisi jo muutama ärräpää livahtaa, ja joutui mun jenkkakahvoihinkin tarraamaan pariin otteeseen jotta saatiin valssi etenemään sinne minne kuuluu. Kyllä se kuitenkin muutaman tönäisyn ja Jaakon esteenä seisomisen jälkeen alkoi sujumaankin. Täytyy muistaa pitää katse koko ajan koirassa, muuten Väinö menee kyllä taakse.

Hyvä että päästiin nyt Jaakonkin kanssa työstämään tuota mun valssiani. Tiistaina on luvassa Jaakon yksäri, ehkä siellä on jatkokoulutusta luvassa aiheeseen liittyen ;)

Ihanaa kun kelit ovat nyt lauhtuneet, ja on päässyt metsään tekemään useamman tunnin lenkkejä. Lihaksisto tykkää niin koiralla kuin emännälläkin! Kevät se vaan tekee tuloaan, kuten myös Valo. Poitsu on nyt neliviikkoinen ja vauhtia alkaa jo riiviöstä löytyä :D

Loppuun pari fiiliskuvaa tämän päivän Hirvensalossa tarpomisesta :)

Pikku jyrkänne ei Väinöä pysäytä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti