perjantai 29. toukokuuta 2015

Kunto koetuksella

Jennan yksäri keskiviikkona oli samalla aikamoinen kuntotesti. Akatemialla oli jo melkoisen kuuma ja mulla liikaa vaatetta päällä, tietenkin. Rata oli aikamoista juoksua. Tällä radalla huomasin itse taas kohtia, joissa Valo olisi jokin aika sitten kaahottanut ties minne, mutta nyt tuli todella nätisti ohjauksiin niissäkin kohdissa. Ekan putken jälkeen Valo onnistui heti päällejuoksussa, jossa monilla oli kuulema ollut ongelmia. Putken jälkeinen elämä vaan tuotti hieman ongelmia.

Hypyn takaakiertoon tuli tosi kiire, mikä aiheutti huolimattomuutta putkea edeltävällä hypyllä. Kerran myös unohdin sanoa putkikäskyn, jollon Valo pikku partiolainen koukkasi putken edestä mun perään. Tätä kohtaa hinkkailtiin jonnin verran aina alusta asti, jotta rytmi olisi oikeanlainen. Puuuuuh. Toinen ongelma tuli, yllätys yllätys, suoralle irtoamisessa. Valo kääntyi ennen muuria katsomaan mua. Maanantaisella loppusuoratreenillä ei siis ainakaan ollut mitään vaikutusta tekemiseen... 

Kokeiltiin niin etten ohjannut vaan juoksin vain eteenpäin ja toimi paremmin ensin, mutta sitten taas kuitenkin töksähteli. Tosi ärsyttävä ongelma, koira kun muuten irtoaa hyvin. En tiedä häiritseekö mun kädet/huuto sitä vai mikä on. Palkkailtiin sitten irtoamisesta. Loppuradassa ei ollut ongelmia. Viimeistään ensi vuoden arvokisoihin suoralle irtoaminen laitetaan kyllä kuntoon, vaikkakin se olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten...

Lopuksi Jenna laittoi vielä juoksemaan koko radan, taas, mutta hyydyin ihan täysin muurille. Ei vaan jalat liikkuneet enempää :D Kunto siis loppui totaalisesti. No, jospa siihenkin saatais parannusta aikaan mutta olihan vaan kivat vaikkakin hapottavat treenit! Kännykästä loppui tila joten mm. hyytyminen jäi (onneksi) kuvaamatta. :)


Partsi laitettiin kesäkuntoon ja Väinö sai pitkästä aikaa oman rakkaan Kukkapuronsa käyttöön :)


2 kommenttia:

  1. Hieno Valo! Meillä oli tuossa päällejuoksussa niitä vaikeuksia. Meinasi olla oikea-aikainen jarru hukassa, enkä ihan heti tajunnut edes, että sellaista tarvitaan. :)

    VastaaPoista