perjantai 15. toukokuuta 2015

Huhtikuun Jennat

Viime kuussa oli kahdet Jennan treenit peräkkäin, kun yksäri sattui tehistreenien jälkeiselle päivälle. En yleensä tykkää treenata peräkkäisinä päivinä varsinkaan ratatreenejä, mutta välillä näin. Tiistaina päänvaivaa tuottavat kohdat olivat putken jälkeinen vippaus ja leijeröinti putkeen. Vippaus meni ensin ihan hyvin, mutta sitten Valo hyppäsi pari kertaa väärän siivekkeen kautta. Pari palkkausta ja sujui taas.

Leijeröintiä hinkkailtiin jonkin verran. Ensin onnistui heti, mutta jatkossa Valo kääntyi putkesta pois sen suulla, kiersi koko putken, ja lopuksi väsyneenä ei oikein enää edes irronnut. Vähän yllättävää, että kohta oli meille niinkin haastava. Leijeröinnit ei kyllä muutenkaan ole mun juttu ollenkaan.

Seuraavana päivänä toinen melko raskas treeni, oltiin lopuksi väsyneitä molemmat, mutta olipa vaan kuitenkin hyvä yksäri :) Heti alkuun päästiin huitomaan rataa melko pitkälle, ja Valo blokkasi hienosti putkihoukutukset. Treenattiin enemmältikin keppien jälkeen umpikulmahypylle vientiä, jossa piti käyttää vastakättä ja se ei millään meinannut upota mulla kaaliin. Ne siis treenilistalle.

Lisäksi testailtiin puomin jälkeistä elämää, johon itse koin mukavimmaksi vaihtoehdoksi siivekkeen vasemmalta kierrätyksen, Valo kaarrattikin aika paljon oikealta. Alla pätkiä molemmista treeneistä.


3 kommenttia:

 1. Tuo Jennan treeneissä, missä lähetätä Valoa putkeen oli hyvä :D Valo oli silleen en mene putkeen en mene, siis putkeen, saanko? Ihan oikeasti siis putkeen, okeokeoke JIHHAAAA :D

  VastaaPoista
 2. Siis aivan hirveetä toi mun kuvaaminen :D pitää hommata joku käden vakauttaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei sitä enää huidotakaan putkeen ihan miten vaan :D Ja ihan hyvin sä vedät xD

   Poista