maanantai 25. toukokuuta 2015

Ekat ulkokenttäaksat

Tänään päästiin ekaa kertaa treenaamaan ulkokentälle. Ja ylipäänsä treenaamaan, jes! Halusin tehdä vähän putken edessä kääntymistä ja vetoja, kun viikonlopun kisoissa olisi ollut monta vetokohtaa joihin en kuitenkaan sattuneesta syystä uskaltanut niitä yrittää. Nehän on meillä perinteisesti olleet aika mahdoton ohjaus. :) Lisäksi halusin tehdä kohdan, jossa Valo Jyväskylässä pääsi koukkaamaan eli putken jälkeinen valssi hypylle. 


Nämäpä menivät yllättävän hyvin, ei ollut pienintäkään ongelmaa saada Valoa mukaan. Ensimmäisellä toistolla renkaan jälkeen hypylle kääntäessä Valo tuli jopa niin tiukasti vähän liioiteltuun ohjaukseen, että vekkasi koko hypyn ohi.

Lisäksi radan osana kepeille päällejuoksua puolta vaihtaen joka myös sujui, paitsi kerran kun jätin lelun radan loppuun ja Valo ei aivan malttanut keskittyä. Treenattiin myös sitä helkkarin loppusuoraa, joka taas mätti kisoissa. Ensin Valo kääntyi mua kohti ennen viimeistä hyppyä. Kuolleella palkalla juoksi kyllä palkalle mutta ei ottanut sitä. Valolle on pienestä asti tehty paljon asioita kuolleella palkalla, joten oli vähän yllätys. Vaihdoin vetolelun palloon, ja johan alkoi kiinnostamaan. Oli vissiin sitä mieltä että vetolelut vetoleluina. Näitä ei tullut videoitua.

Suoralle irtoamista pitäisi tehdä nyt paljon. Miksi lie niin haastava, vaikka Valo muuten on hyvin irtoava. Tai no, toki iso syy on se, etten ole sitä koskaan kunnolla opettanut :D Seuraavaksi listalle pitäisi laittaa myös mm. kontakteilta irtoaminen ja erikoisesteillä kääntymisen kertaus.

Väinön kanssa leikittiin vähän Väinön lemppari pallolla ja kivaa oli.

<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti