torstai 28. elokuuta 2014

Jennan 45 minuuttinen ja HSKH:n tehisryhmä

Mainio yksäri taas tänään! Tehtiin rataa pätkinä, ja taas kerran saatiin oikeilla ohjausvalinnoilla Valon ajasta noin 5 sekuntia pois. Rata on Juhan käsialaa.


  • Radalla oli kohta, jossa tykitettiin keppien avokulmaan hyppyjen ja putken kautta. Sain Valon hyvin lähetettyä puomilta 7-hypylle törkkäämällä, mutta pari kertaa aivan keppien aloituksen vieressä oleva putki imi. Heti kun otin selvästi vastakäden mukaan ja pidin rintaman kepeille, niin Valokin sinne löysi vaikka jäin jälkeen. Kyllähän se vaan menee niin kuin sitä ohjataan, eikä ammu enää päättömästi noihin putkiin jos vain ohjaan huolella. 
  • Kohta 16-20 kellotettiin ensin niin, että tein valssin hypylle 17 ja vekin 18, leikkasin putkeen. Seuraavaksi Jenna laittoi tekemään persjätön hypylle 17 ja valssin hypylle 18. Oli sekunnin nopeampi. Mulla teki tiukkaa ehtiä tuolta muurilta, Jenna totesikin että mun juoksukunto ei riitä. Ou nou. Tottahan se, mulla tulee kyllä Valon kanssa kova kiire. No, juoksusuunnitelma onkin jo ollut tässä plakkarissa ja aloittamista vaille valmis :D Myös osteopaatti kehotti viime viikolla kokeilemaan, mitä kroppa vastaisi juoksuun, joten pitää tosiaan ruveta kokeilemaan mitä polvi sanoo.
  • Kellotettiin 19-22 ensin saksalaisella esteelle 21, sitten japanilaisella. Saksalainen oli Valolle selkeästi nopeampi. 
  • Esteet 22-26 ohjasin ensin saksalaisella muurille. Onnistui, mutta tuntui huonolta, jäin jälkeen ja Valo kyseli. Seuraavaksi sitten tähänkin kohtaan japanilainen, ja oli taas paljon nopeampi. Ensin japanilainen onnistui hyvin, mutta heti kun Jenna halusi kuvata sen, rupesin hutiloimaan muurille törkkäisyssä. Hehe. Hiottiin tämäkin kuitenkin kuntoon.

  • Seuraavaksi testattiin japanilaista myös toiseen kuvioon. Näyttäähän tuo toimivan, näitä ruvetaan kuulema käyttämään... 

  • Testailtiin käännöksiä putki hypyn takana. Ei yhtäkään virhettä, hyvä Valo. Seuraavaksi sama homma sivuttaisille. Ensin koitettiin vain jarruttamalla ja kääntämällä, ei onnistunut mistä siis Valon ainoa virhe näissä :) Jatkettiin siispä vastakäännöksillä, joilla ei ottanut yhtään virhettä. Tehtiin aika monta toistoa, jotta alkaisi mennä selkärankaan. Taas aina välillä putkeen, välillä hypylle. Valo on kyllä kehittynyt näissä jutuissa paljon. 


Tänään tuli viesti että päästiin Valon kanssa HSKH:n haastajatehisryhmään. Kivaa :) Vaihtoehtoina siis oli haastaja- tai huipputehisryhmä. Ajattelinkin, että haastajaan varmaan päästäisiin ottaen huomioon meidän nollaprosentti ( :D ) ja se, ettei valintatilaisuus mennyt varsinaisesti aivan putkeen sekä se, että talkoopisteitäkin on alla vasta maailmanvoittajasta, seura-aktiivisuus kun oli kolmasosa pääsykriteereistä. Päästiin kuitenkin ja hyvä niin! Tänään on heti aloituskokous, ja treenit alkais ensi viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti