keskiviikko 27. elokuuta 2014

Grid #3

Helei, en oo kipee! Ilmeisesti kärsin siis vaan v-mäisestä allergiasta, ei nämä oireet sinänsä pahoja ole mutta kovin flunssamaisia. Lämpöä ei kuitenkaan ole, eikä nuhaa tai mitään mutta uuvelo on, aivastuttaa ja nokka on rutikuiva ja edelleen särkee silmiäkin. Huoh, jospa nuo loputkin rehut kohta jo kuolis. :D

Tänään kävin tekemässä taas boxia. Tuli vaikeutettua kerralla melkoisesti, kun otin putken mukaan kuvioihin, nostin rimat ja otin mukaan ohjauskuvioita. Huups, tuli vähän ahnehdittua. No Valo teki kyllä hienosti. Videolla muistaakseni toisella toistolla otti eka hypyn jälkeen kaksi laukkaa, mutta tämän jälkeen venytti hyvin vaikka ehdin palkata kyllä noista laukoistakin. Aika hyvin keskittyi jo putkivauhdeillakin, ja melkoisen hienosti kesti heti valssitkin! Olin positiivisesti yllättynyt :) Persjätöllä vaan ei onnistunut vielä, tuli varmaan niin kiire mun perään tai jotain. Eka persjättötoistolla kohelsi vähän, hipaisi boxiin mistä en palkannut. toisella roikaisi koko boxin yli. Tämän jälkeen otin helpomman toiston ja lopetettiin siihen. Aion nyt tehdä tätä ground workiä ihan rauhassa ennen A:lle siirtymistä, teen mieluummin pohjatyön hyvin niin jospa A:lle siirtyminenkin olisi varmempaa. Sen nähnee sitten aikanaan. 

Tämän jälkeen tehtiin vielä muutamia välistävetoja, kun en onnistunut parin viikon takaisissa kisoissa sitä tekemään. Hyvin meni, tosin treeni vaihtuikin vähän kauempaa ohjaukseksi... Hyvin ne onnistui niinkin :) Huomenna Jennan treenit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti