sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Taas treenataan

Kun nyt vauhtiin päästiin, käytiin tänäänkin treenailemassa. Ajatuksena oli katsella vielä keppejä ja pari muuta juttua. Kepeille tein ensin avokulmaan lähetystä putken ja kolmen hypyn kautta. Valo teki aika hienosti. Loppupuolella vain jostain syystä rupesi kääntymään aloituksesta väärin jokusen kerran. Otin lähempää ja korjasi. Videolla ei näy toistoja joilla jäin putkelle, kun takki oli tippunut kameran päälle. Testasin myös muutaman kerran hypyltä avokulmaan backlapin tapaisella. Teki hienosti. Lisäksi leikkauksia ja puolenvaihtoja eri kulmista, eipä noissa ollut juurikaan ongelmaa. Pari kertaa haki toiseen väliin kun lähetin oikein jyrkästä kulmasta kaukaa. Tänään tein kaikki toistot ilman etupalkkaa ja malttoi hyvin. Pitäis vain aina muistaa laskea kaikki lähettyvillä olevat hypyt, tänään mentiin 60-senttinen ilman ongelmaa... :/

Seuraavaksi treenasin väärän putkenpään ohitusta leikaten ja vastakäännöksellä. Molemmat sujuivat (yllättävän) hyvin. Vain kerran sain Valon väärään putkenpäähän leikkauksella, kun lähestymiskulma oli tosi huono. Nyt luki kyllä hienosti nuo vastarit, sehän on selkeästi alkanut oppia jotain :) Sylkkärit hypyille sujuivat myös hyvin molemmin puolin kun jätin eilisestä poiketen Valon hypyn taa, arvelinkin että nämä sujuu vaikkei eilen hypyn päädystä meinannut onnistua. 

Taas pidettiin hengähdystauoko ja sen jälkeen vielä keppien avokulmaa eri suunnista niin että putki oli aivan sisäänmenon vieressä. Muutaman toiston jälkeen siirsin suun vielä niin lähelle kuin pystyin. Valo taisi valita putken vain ensimmäisellä toistolla, ja tuolloinkin kääntyi itse suulta pois :) Kylläpä meni erottelut yllättävän hyvin ottaen huomioon ettei olla niitä juurikaan tehty. On se pätevä jätkä kyllä. Lähetin tosin vain kepeille enkä putkeen välissä. Niin ja pysyi jokaisen keppitoiston kepeillä loppuun asti vaikka olin missä.

Lopuksi vielä piiiitkästä aikaa puomi-putki -erottelua. Veivasin hypyn kautta ja kerran lähetin Valon takana seisten pelkällä käskyllä. Ei tehnyt virhettä kertaakaan, näköjään jotain on niistä harvoista treenikerroista jäänyt päähän :) Onhan se hienoa miten hyvin Valo osaa kaikkia "erikois"juttujakin, vaikka meidän kikkailujen treenailu on ollut aika vähäistä tähän asti. Nyt kesällä voinee jo ruveta kikkailemaan enemmän jos näyttää että linjat ja ajoitukset sun muut perusjutut alkaa sujua :) Tosin puomia ja A:ta pitää työstää myös ja paljon. Tällä viikolla ja etenkin näissä treeneissä tuli treenattua liikaa mun makuun, joten voi olla että ennen karsintoja käydään vain keskiviikon treenit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti