lauantai 21. kesäkuuta 2014

Ojangossa

Hyvää juhannusta! Yritettiin käydä vähän grillaileen Vuokissa aattona, ei mennyt aivan putkeen. Kertisgrilli oli ihan ahterista, oli melko kylmä ja lokkikin paskoi päälle :D Koirat kuitenkin tykkäs ulkona hengailusta, ja mikäs siinä ollessa kauniissa maisemissa kalliolla meren rannalla. Rasti seinään! Kävin tänään omatoimitreenaileen piiiiiitkästä aikaa! Päätarkoituksena tehdä keppejä. Laitoin suoran putken osoittamaan avokulmaan 1-2 väliin. Eka veto oli vähän outo, lähetin vain putkeen ja käskytin kaukaa, Valo pyöri kentällä ympäri että mitkä helevatan kepit? Ei vain jotenkin malttanut nähdä niitä... Kyllä ne siitä sitten löytyi kuitenkin. Aika hyvin haki avokulmaan molemmilta puolen lähetettynä ja itse kaukana pysytellessä, eipä tainnut kertaakaan kääntyä aloituksen jälkeen 3. väliin, mutta pari kertaa yritti lähteä ennen aikojaan etupalkalle. Tai siis enemmänkin sivupalkalle, lähti kun lelu oli keppien sivussa (heitin huonosti enkä jaksanut korjata). Tein siis kaikki toistot tänään etupalkalla. Umpikulmat haki hyvin.

Tein myös vippauksia kepeiltä, hypylle. Ensin teki hyvin mutta sitten lopetti hypyn hakemisen vaikkakin kääntyi vippauksesta oikein. Tehtiin sitten välissä palkalla jolloin ei ongelmaa. Lisäksi tiukkoja leikkauksia kepeille vai miksi niitä nyt sanotaankaan. Lähetin siis keppien puolivälistä ja juoksin takaa puolenvaihtoon. Ainakin etupalkan kanssa toimivat eri hyvin ja aloituksetkin menivät nappiin. Puolen vaihtoa myös 90-leikkauksilla, ei ongelmaa.

Rupesin ahnehtimaan ja päätin ottaa vielä aloituksia sylkkärillä, niin että koira tuli kohtisuoralle hypylle. Nämä ei oikein onnistuneet. Heti jos en tehnyt paikaltani vaan otin vähän vauhtia Valolle, Valo lähti hakemaan hypyn taaemman siivekeen kautta selän takaa. Outoa, pitää kuvata ja katsoa mitä teen väärin. Palkkailin ja rupesi onnistumaan. Tästä putkeen ja sen jälkeen sama kuvio kuin minien SM-karsintaradalla 2-4 hypyt. Jätin kakkosen takana siintävän putken ihan lähelle (1,5 m) tyrkylle, ja tein kuvion persjätöllä. Jösses ku toimi hyvin joka kerta! Kokeilin saman vielä kerran valssilla ja paukahti putkeen. Laitoin vielä putken suoraan tuon 3 hypyn taakse ja kokeilin sen ohitusta kolmoselle leikaten, ai ai kun toimi hyvin :) Kääntyi myös vastakäännöksellä pois putkelta, hyvä Valo! Lopuksi vielä pari putkijarrua I-hahin kisoista tutulla kuviolla (joka ei siellä onnistunut), kaksi suoraa putkea vierekkäin ja molemmat suoritettiin samasta päästä. No nyt ei ollut mitään ongelmaa, Valo oli hyvin kuulolla eikä vilahtanut väärään putkenpäähän vaikka jätin sen ihan tyrkylle. Hyvät treenit.

Väinökin pääsi tänään vähän hommiin :) En ole kuukausiin tehnyt sen kanssa aksaa. Tehtiin vähän putkia ja muutamaa hyppyä, keppejä ja puomia. Ihan rallattelua vain. Väinö nyt teki ongelmitta kaiken. Kovasti näytti nauttivan pallon kanssa ympäri kenttää rallattelusta :D Pitää ottaa se useamminkin ihan vain leikkimään ja juoksemaan pallonsa kanssa. Siitä se tykkää eniten. Karsintojen jälkeen jatketaan myös uintiharrastusta. Se on Väinön suosikkiaktiviteetteja ehdottomasti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti