maanantai 4. helmikuuta 2013

BAT:in kisat 3.2.

Eilen pääsin pitkästä aikaa Valon kanssa kisaamaan. Vantaalla 2 agi-rataa Ritva Herralan tuomaroimana. Eka rata tuntui heti aika helpolta. Ei siis mitään ihmeellistä siinä, itse huolehdin oikeastaan vain viimeisen putken jälkeiselle hypylle ehtimistä. Kyllähän mä sinne ehdin ihan ok, mutta Valo valitsi silti vähän oman reitin hypyn suorittamiseen :D

Rata oli aika sujuva, mutta jotenkin varsinkin videolla Valon meno näyttää vähän varovaiselta. En tiedä, johtuisiko se tuosta pohjasta - se on mielestäni huono, eikä siksi ikinä treenata sillä. Voi olla, että Valo joutui vähän totuttelemaan. Tuntui, että toisella radalla oli nopeampi. Joka tapauksessa, kontaktit olivat hyvät, eikä muussakaan valittamista. Valolle 0 ja voitto! :)


Toinen rata oli jo vähän vaikempi. Puomin jälkeen tyrkyllä oli väärä putken pää. Helkkari soikoon, sinnehän se Valo sitten paukahti. Ei paljon kysellyt, kun karkasi puomilta suoraan putkeen. Olin kuvitellut, että mulla olisi isompi etumatka puomin lopulla, mutta Valo painelikin tämän radan alun aika haipakkaa, ja olin auttamattomasti jäljessä. Enkä tietenkään ollut kuvitellut, että se lähtisi puomilta tuolla tavalla...Tarkoitus siis OLI valssata. No, ärsykekontrollia treenaamaan nyt sitten vaan.

Muuten rata oli ok eikä virheitä tullut. Kuvaaja ei ollut kovin skarppina, joten videosta puuttuu alku ja loppu :D Harmillisesti lopun leikkaustakaan siis ei näy, sen olisin tahtonut syynätä, radalla ainakin tuntui sujuvalta. Seuraavat kisat vasta 2 viikon päästä, ja sen jälkeen taas taukoa. No, 2 nollaa vielä ja se on siinä ;)Naanananaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti