maanantai 18. helmikuuta 2013

KKK:n kisat 17.2.

Valon kanssa käytiin eilen vetämässä 2 agi-rataa Kirkkiksellä, ekan "tuomaroi" harjoitusarvostelija Tomas Berglund, ja toisen Ritva Herrala. Berglundinkin rata oli oikein kiva, vaikka ensin pitkät estevälit vähän jännitti :) Rata sujui soljuvasti, kunnes tein kammottavan aloittelija-mokan, enkä ohjannut pussin jälkeen. Valo siis tuli esteestä ohi, mistä 5 vp. Tästä johtuen valssi ennen keppejä oli myöhässä, Valo tuli selän takaa ohi, mutta onneksi se on näköjään sen verran pätevä poika, että hoiti hommat sitten ihan ite ja pujotteli jo hyvää vauhtia siinä vaiheessa, kun itse tajusin sen olevan jo kepeillä. Eli erittäin nätti kepeille meno Valolta :D


Hyvät kontaktit, A tuli vähän pitkäksi mutta lensi harjan yli niin ettei olisi aiemmin voinut pysähtyäkään. Keinua edeltävä valssikin onnistui ihan ok, vaikka sitä etukäteen vähän jännitin. Kaikkinensa kivan tuntuinen rata, josta Valolle virheestä huolimatta nopein aika ja sija 3, etenemä 4,22. 

Toisella radalla ongelma syntyi (taas) kepeille menosta. Edeltävä hyppy oli putkeen nähden niin, että halusin varmistaa hypylle osumisen. Tarkoitus oli tehdä persjättö ennen keppejä, mutta mulla tulikin armoton kiire, ja valssasin Valon tielle :D Virhettä ei tullut, mutta aikaa paloi tasan 2 sekuntia, ja voitto meni sivu suun. Huono häviäjä ja kömpelökin vielä... :D Neuroottisena toki laskin, että Valon etenemä ilman keppisekoilua olisi ollut yli 5m/s joten täytynee olla tyytyväinen :) Nyt siis etenemä 4,74 sijoitus 3. ja LUVA. Hieno Valo! <3 Yksi vielä ja kuninkuusluokka kutsuu :)

2 kommenttia:

  1. No kyllä te ihan varmasti ehditte niitä voittoja keräillä uranne aikana ihan riittämiin! :) Onnea vielä hyvistä radoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että meistä ois joskus voittamaankin :) Muuten, unohdin sanoo, et Dipistä videoo blogiin kiitos!

      Poista