keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sekalaista sälää

Parit treenit sun muut on jääneet päivittämättä, joten kirjaillaan ylös ne tärkeimmät tapahtumat.


  • Viime viikolla kävin molempien poikien kanssa omatoimitreenailemassa kerran. Valon kanssa puomia putket houkuttimina, keppejä ja vähän käännöksiä. Valo teki hienosti, mutta mitä teki Väinö? Se oli ihan älyttömän nopea!!! Siis Väinöksi! En tiedä, onko se liekkö koskaan mennyt noin lujaa. Se veti puomitkin ihan älyttömällä laukalla, ja tiukkaa teki perässä pysyä. Lisäksi kun käännöksetkin olivat vielä hienot ja tiukat, niin kyllä olin iloinen. Jospa se vielä tekisi saman yllätyksen joskus kisoissakin, niin vau :)
  • Olin 4 päivää Tallinnassa, ja reissu huipentui KV näyttelyyn. Noora toi Valon mukanaan, lisäksi kehissä Lämä-sisko ja Hotti-isukki. Valon tulokseksi jäi AVO ERI1 SA, mutta Lämä sentään oli VSP, sai sertin ja cacibin ja tuli Suomen, Ruotsin, Viron ja Liettuan muotovalioksi 2 vuoden ja 2 päivän ikäisenä! :) Hotti-isikin oli lopulta BIS3-veteraani suuressa vetskukehässä, ja tuli Viron veteraanivalioksi.
  • Pinseritreeneissä Väinö jatkoi kivaa menoaan, eikä Valokaan hassumpi ollut. Loppuun testasin vähän Valon keppien tilaa sekä A:lta irtoamista.Ihmettelin sunnuntain kisoissa, kun Valo aivasteli kovasti jäähylenkillä. Ajattelin, että sillä oli vain mennyt hallin hiekkaa tai vastaavaa nokkaan pallonsa kanssa tolskatessa. Sama jatkui kuitenkin illalla pahempana, ja pian päättelinkin oireista, että Valolla lienee nenäpunkkitartunta. Hirveän kivaan saumaan tuli tottakai, eihän meillä olisikaan kuin viralliset kuvaukset ja perjantaina Kuopioon agilityseminaariin lähtö. Kaapissa oli onneksi Strongholdia, jotka laitoinkin heti molemmille niskaan. 

Ensin oireet vai pahenivat, mutta se on ilmeisesti tyypillistä lääkkeenannon jälkeen. Nyt vaikuttaakin, että punkit on selätetty, huomisen aamun vielä katselen, uskaltaako kuvauksiin lähteä, saatika Kuopioon. Lupaavalta näyttää kuitenkin, ja onneksi kyseessä ei ollut yskä!!! Silti harmittaa, että ressukka on kisaillut kipeänä, ja varmaan huonolla säkällä tartuttanut muitakin :P Olisi vain oireet alkaneet edes hiukan aiemmin...

Loppukevennykseksi vielä kerran Valon hieno keppien haku minun ei-niin-hienosta ohjauksesta huolimatta :D Pois alta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti