tiistai 28. helmikuuta 2012

Treenit lumen keskellä

Päivällä käytiin lumituiskua uhmaten Ojangossa. Oli sinne onneksi yksi muukin hullu eksynyt, mulla kun jäi hallin avaimet kotiin :P Valon kanssa tein vähän siivekkeenkiertoja, pari persjättöä (eka kertaa) ja pari leikkausta. Leikkaukset meni muuten hyvin(!), ja niin meni persjätötkin. Piti vain miettiä kuvio, jossa varmasti ehdin sen tekemään :D Tosiaan leikkauksista, Valo selvästi tajusi mihin liike pitää jatkaa, hieno poika! Ei mennyt kertakaan väärin, ei tehnyt ympyröitä ja muutenki kääntyi siivekettä nuollen.

Jatkettiin tietty myös keppejä. Kyllä se nyt on hoksannut hyvin tuon 12 keppiä. Pujottelee yhtä hyvin, olin kummalla puolen vain. Nyt pystyin jo irtautumaan sivuun niin paljon kuin huvitti, Valo jäi hienosti pujottelemaan :) Ihan uskomatonta, miten nopeasti Valo on oppinut kepit tuolla tekniikalla opetettuna. Se hakee sisäänmenonkin yhtä hyvin molemmilta puolilta, ja pujotteluvauhti on alusta asti aika hyvä! Se ei tarvitse ollenkaan käsiapuja, vaan pitää fokuksen koko ajan eteenpäin. Nyt on aika luottavainen olo, että saan vielä hyvät kepit rakennettua Valolle! :) 

Väinö lopetteli sairaslomaansa pienellä treenillä. Täytyy kyllä sanoa, että se oli ihan hullu. Jumaliste millaisia keppisuorituksia se täräytti! En ole IKINÄ nähnyt sillä noin nopeita keppejä. Lisäksi haki ne vielä vaikeasta kulmasta niin lujalla vauhdilla, että näin jo sieluni silmin sen menevän yli. Niinpä vain taipui poika pujottelemaan, tosi nättejä käännöksiä ja ihan hullu vauhti! Sama meno puomilla, upeet kontaktit suuresta vauhdista. Pallon kanssa se myös juoksenteli hyppyjen yli sellaista vauhtia, että kumpa joskus kisoissakin... :D Näköjään tauko teki hyvää. Tätä lisää, kiitos! Kyllä Väinöstäkin niitä paukkuja löytyy, kun se vain haluaa niitä esitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti