maanantai 27. helmikuuta 2012

Aamutreenit

Kävin Valon kanssa aamutreenailemassa Ojangossa. Olikin mukavan rauhaisaa, kun oltiin ainoita treenailijoita. Olen nyt ajatellut ruveta tekemään pikkuhiljaa hitusen muutakin kuin perus suoraa ja ympyrää. Rupesin nyt paremmin opettamaan sitä, että Valo hyppäisi nokkansa edessä olevan hypyn, vaikka lähettäisin sen sivummalta. Vaati pari palkkausta esteen taakse, sitten sujui niinkin, että palkka oli minulla. Hyvä alku.

Sitten tehtiin pikku pätkää, johon sisällytin takaakiertoja ja välistävedon. Sitä ei olekaan taidettu juuri aiemmin tehdä, hyvin kyllä meni siihen nähden heti kerrasta. Kaipa se Valo sitten on vähän oppinut jo lukemaan ohjausta :) Siihen olenkin luottanut, että sieltä se tulee lopulta vähän kuin itsestään.

Tehtiin myös jo tuttua vauhtiympyrää, eri variaatioita. Lisäksi muutama puomin kontakti, ne menivät aika mukavasti. Mikä parasta, nyt kun jatkoimme keppien opettelua, huomasin että Valo oli taas kehittynyt vaikka kuinka <3 Täydet kepit sujuivat jo aika hyvin, ja vauhtiakin oli jo tullut! Kohta voinen ruveta opettamaan jo kunnolla itsenäisempiä keppejä :) Tosi hyvä fiilis jäi taas kerran näistä treeneistä.

Valolle luvassa tällä viikolla vielä mm. Vapun hyppytekniikkaa ja toki keppitreeniä. Väinö päässee treenailemaan hiljakseen jo huomenna tai keskiviikkona :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti