sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Väinölle tuplanolla ja agility-SERT!

Voe mahoton paikka. Juuri kun pääsin puhumasta kisatauoista sun muista, tapahtuu jotakin tällaista. Tänään siis suunnattiin BATin kisoihin Ojankoon, joissa Anne Savioja tuomaroi 3 rataa. Ensimmäisellä agiradalla Väinö karkasi lähdöstä, helekkari. Annoin kuitenkin jatkaa, ja alun putki-puomi -erottelu onnistui hyvin. Muutenkin rata sujui hyvin loppupäähän asti, jolloin tein aivan naurettavan virheen. Ajattelin Väinön kepeiltä tulon jotenkin ihan väärin, jolloin valssi oli aivan liian myöhässä ja suorastaan ohjasin Väinön hypylle putken sijasta. Harmitti, etenkin kun nollia ei tuolta radalta tainnut hirveästi tulla.

Toinen, hyppyrata meni jo paremmin. Näissä kisoissa huomasin vahvemmin, että mietin paljon mitähän Väinö seuraavaksi keksii, pysyykö se hanskassa, karkaako lähdöstä jne. Ohjaan olettaen, että se keksii omiaan heti kun saa tilaisuuden :D Tajusin kuitenkin samalla myös, ettei Väinö ole hirveästi pelleillyt kisoissa lähiaikoina, itse asiassa se on ollut melko hyvin kuulolla! (Ei nyt muistella Lohjan eka rataa...) :D 

No, rata sujui ihan ok, pari kohtaa ohjasin vähän jäätyneesti, niistä olisi kyllä saanut aikaa pois. Puolessa välissä aurinko osui suoraan mun silmiin ja sokaistuin aivan täysin, en nähnyt yhtään missä Väinö menee mutta ohjasin vain :D Tulihan se sieltä, mutta pakko myöntää että lopun hyppy-muuri-rengas-hyppy -suoran juoksemista vähän häiritsi näkökentässä häilyvät mustat pisteet :D Tältä radalta kuitenkin 0.

Viimeinen agirata sujui ihan kivasti. Olin taas vähän jäässä, ja muutamassa kohdassa näin ollen hiukan myöhässä, mutta nolla kuitenkin puskettiin. En ollut seurannut muiden tekemisiä, ja yllätys olikin suuri kun mulle tultiin sanomaan, että oltiin ensimmäisiä nollan tehneitä (numerolla 26, osallistujia 45)! Ilmeisesti rata sitten oli monelle vaikea, nollia ei juurikaan tullut. Tältäkin radalta olisin saanut omalla liikkumisellani aikaa kurottua hyvinkin, mutta en valita: tuloksena 2. sija ja AGILITY SERT! Olin ihan pihalla, kun todella ensin luulin että SERT meni voittajalle :D Voittokaan ei ollut kaukana, mutta ei voi mitään. Olen ihan hirveän tyytyväinen!! Näin lähti meidänkin AVA-kello tikittämään! Väinö keskittyi kaikki radat todella hyvin eka radan karkaamista lukuun ottamatta <3

Näin ne tilanteet muuttuu. En odottanut mitään tällaista, mutta joskus voi näköjään käydä hyväkin tuuri! Tämän vuoden tulostavoitteet ylittyivätkin sitten kerralla. Päivä oli todella kiva, kiitos kaikille mukana eläneille. Ehkä en sitten luovutakaan Väinön suhteen aivan vielä ;) Nyt vaan paljon laadukasta treeniä, ja eihän sitä tiedä vaikka tuosta pojasta vielä joskus leivottaisiin agilityvalio! :)

Väinön eka agi-SERT 5.2.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti