sunnuntai 6. marraskuuta 2011

SKPIN-treenit ja HSKH:n kisat

Keskiviikkona molemmilla pojilla oli pinseritreenit. Valon kanssa aloitettiin vauhtitreenillä. Tehtiin siis suora, jossa 3 hyppyä, mutkaputki ja suora takaisin. Ilman mittapyörää laskettuna radan pituus oli 35 metriä. Ajat kellotettiin. Valohan se sitten tekaisi kaikkien ryhmien pohja-ajan 5,59 s :) Hypyissä tosin oli rimojen sijasta bumperit, mutta aika oli melko kova siltikin, kun Väinöä lukuun ottamatta muut koirat eivät kuulema alittaneet 6 sekuntia. Hyvä Valo! :)

Lisäksi treenattiin takaaleikkausta. Ensin hyppy, siitä takaaleikkaus hypylle ja takaaleikkaus putkeen. Hypylle leikkaus meni hyvin, ei siinä mitään. Hyvä kuitenkin, että tämä harjoitus tuli tehtyä, koska tajusin ettei Valo osaa vasemmalla kädellä tehtyä takaaleikkausta putkeen. Siis niin, että sen pitäisi mennä mun vasemmalta puolelta mutkaputken oikean puoleiseen päähän (putki syötti vasemmalle). Ei sitä ole tullu harjoiteltua, joten hyvä oli hoksata tämä juttu jotta pääsemme treenaamaan! :)

Sitten harjoiteltiin vielä keinua pitkästä aikaa.Valo siis remmissä ja Henna laskemassa keinua. Valolla ei kyllä ole mitään ongelmia keinua kohtaan, innokkaasti mentiin ja lopulta keinun sai päästää aika nopsastikin alas, ja nenäkosketuskin maltettiin tehdä loppuun! Hyvät treenit kaikin puolin.

Väinön ryhmässä tehtiin samaa vauhtisuoraa, rimoilla tietty. Väinö siis teki Valon jälkeen toiseksi parhaan ajan, 5,91 s. Nopein aika tuli yllättäen, kun vinkulelu odotti houkuttimena ;D Karkeasti laskettu etenemä 6,5 sekunnille oli 5,385 m/s joten siitä voi päätellä jotain poitsujen ajoista.

Väinön kanssa lisäksi rataa, jossa pääosassa takaaleikkaukset. Parissa kohdassa oli säätämistä. Puomin jälkeiselle pituussuunnassa olevalle hypylle sai tehdä tosi tiukan puolivalssin, jotta sain Väinön oikealle puolelle hyppyä. Samaten muurin jälkeen sai tehdä tosi äkäisen valssin, jotta sain Väinön siihen mutkaputken päähän, joka ei ollut tyrkyllä muurin jälkeen :D Muuten meni ihan hyvin, vaikka vähän oli Väinö taas hävyttömällä tuulella.

Tänään käytiin sitten juoksemassa yksi rata Purinalla. Ensimmäistä kertaa ikinä kiitin vilpittömästi onneani, ettei kisoissa ollut tarjolla kuin yksi rata. Mulla on takana muutaman päivän järkyttävä kiirekiirekiire-putki, ja olin ihan poikki heti aamusta. Olokin oli aika kehno, miksi lie. Heti radanrakennuksessa näin, että Savikon Seppo oli tehnyt meidän kannalta vähän haastavan radan :)

Muutoin rata oli aika suoraviivainen, mutta 2-3 hyppyjen pakkovalssi-pyöritysrumba vähän jännitti, lähinnä siksi saanko V:n käännettyä, ja ongemiahan siinä tulikin. Ei kylläkään Väinön takia vaan siksi että mä jäädyin :D Tuli blackout siinä vaiheessa, kun olin pyöräyttänyt Väinön hypylle. En vienyt pyöritystä loppuun vaan jäin paikalleni ikäänkuin olisin tehnyt niistopersjätön, mitä en kuitenkaan tehnyt :DDD Väinö meni mun väärälle puolelle, mutta onneksi se oli sen verran tajuissaan että korjas ihan itse itsensä kepeille.

Rata jatkui aika vauhdikkaasti ja hyvin, hieno keinu! Putkesta putkeen kuljetuksessakaan ei ongelmia, mutta hypyn jälkeen se sitten tapahtui...A:n alla oli mutkaputki, ja olin päättänyt antaa Väinön hakea A:n itse, meni miten meni. Ja menihän se, nimittäin putkeen :D Tästä jatkettiin hyvällä sykkeellä, kunnes jäädyin TAAS pyörityksessä?! Kuinka vaikeaa se voi olla, häh? :D Ei siinä virhettä kuitenkaan, tai en oo varma oisko kielto tullut. Väinö vaan katteli että mihin helkkariin tässä pitäis mennä. Lopussa ei ongelmia.

Hyllystä huolimatta olin hirveän tyytyväinen Väinöön, se oli sairaan hyvin kuulolla ja eteni kivaa vauhtia. Siinä ei ollut mitään vikaa, toisin kuin minussa :) Ehkä ihan hyvä ettei enempää ratoja ollut, niin saatiin Väinöllekin jätettyä hyvä fiilis päälle! Ensi viikolla luvassa pinseritreeniä ja Tuulian koulutusta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti