perjantai 15. huhtikuuta 2011

Epiksissä

Eilen käväistiin molempien poikien kanssa ATT:n epiksissä, tosin vain Väinö pääsi radalle ;) Aikeena oli treenata etenkin lähtöä, mutta myös kontakteja. Provosoin Väinöä karkaamaan lähdössä, mutta ei se karannut. Nousi se kyllä seisomaan, ja hyvä niin koska pääsin siitä ärähtämään. Istuutui heti kun murahdin :) 

Radan kulusta en oikeastaan edes muista juurikaan, mutta hyllytettiin joihinkin mun ohjauskämmeihin. Kontaktit Väinö otti myös erittäin hyvin ja keinu oli kaunis, ja sehän se olikin näiden episten pääasia! Vauhtikin oli Väinöllä tosi hyvä! Niinkin hyvä, ettei mun ohjaus meinannut pysyä perässä :D Ei haittaa tässä vaiheessa, pääasia että vauhtia löytyy!

Valo jaksoi alkuun touhuta ja tutkailla, mutta nukahti sitten pariksi tunniksi lapsenvahdin syliin. Liekkö Taisto-borderin kanssa aiemmin vietetyllä parituntisella vaikutusta asiaan :D

Valon kanssa on nyt harjoiteltu aiempien juttujen lisäksi myös mm. odottamista ja seuraamista. Nätisti jo jaksaa odottaa lupaa ennen ruuan saantia. Valo on myös ruvennut jemmailemaan luitaan esim. kirjahyllyn taakse, ja hakee niitä sieltä myöhemmin järsittäväksi :D Hassu epeli. 

Tässä pari kuvaa Taiston ja Valon treffeistä:
Seuraa johtajaa!




Valo 9 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti