lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäis-treenailua

Tänään käytiin poikien kanssa hallilla pikkuisen treenailemassa. Väinön kanssa otin ensin vähän keppejä tarkoituksena treenata niiden itsenäisempää suorittamista. Hyvin meni kepit niin, että jätin lelun keppien eteen ja jäin itse kokonaan taakse. Ei jäänyt yhtään himmailemaan. En ole hirveästi vielä treenannut omaa irtoamista kepeiltä, joten yllätys olikin suuri, kun pystyin leijeröimään kepit niin, että väliin jäi A-este! Sitten tein saman niin, että juoksin vielä enemmän sivuun A:n taakse, eikä Väinö välittänyt mitään vaan suoritti kepit hienosti.

Vielä enemmän yllätyin, kun lähetin Väinön A:lle ja juoksin itse keppien takaa ottamaan Väinön vastaan. Väinöhän meni A:n loppuun asti ja tuli hienosti kepeille. Tämä oli vähän yllätys, koska emme ole vielä hirveästi treenanneet kontakteja niin, että voin itse jäädä kunnolla taakse. 

No yllätykset sen kuin jatkuivat, kun lähetin Väinön puomille ja jäin itse puomin alkupäähän kutsumaan Väinön putkeen. Väinö teki hienon kontaktin loppuun asti ja tuli vapautuskäskystä putkeen! Vau :) Sitten vielä leijeröin puomille niin, että väliin jäi ties kuinka monta estettä ja jäin ottamaan Väinön vastaan hypyn taakse noin puoleen väliin puomia, mutta reilusti sivulla. Ei taaskaan mitään ongelmaa. Yllättävät treenit, siis! :D

Lopuksi tein Väinön kanssa vielä muutaman kerran keinua niin, että valssasin keinun jälkeen ja leikkasin ennen keinua. Tosi hienot keinut, paitsi ensimmäisellä kerralla lähti kontaktilta ennen vapautuskäskyä. Oikein kivat hyvän mielen treenit Väinön kanssa! 

Valon kanssa tehtiin ennen Väinön vuoroa pientä treeniä. Toista kertaa ikinä treenattiin hyppyä (ilman rimaa), ihan vain laittamalla lelu palkaksi toiselle puolelle ja lähettämällä poitsu lelulle. Innollahan tuo syöksyi lelun kimppuun :) Tätä tehtiin eri kulmista muutaman kerran. Sitten tehtiin hyppyä ensimmäistä kertaa niin, että liikuin Valon hypätessä itsekin sivulla. Hyvin meni, ei häkeltynyt liikkeestä.

Putkea treenattiin taas vähäsen. Valo tuntuu tykkäävän kyseisestä esteestä, kun ei sitä juuri tarvitse edes kehottaa putkeen ennen kuin se on jo toisella puolella. Tehtiin siis lähinnä kaiken värisiä mutkaputkia lelupalkalla, ja suorakin kerran tai pari.

Pussiakin treenattiin nyt toista kertaa, eikä sen suhteen ole kyllä mitään ongelmaa. Innolla suhahtaa karvakuono pussin läpi ilman avustusta.

Lopuksi tehtiin ensimmäistä kertaa kerran pentupuomi niin, että Valo oli remmissä ja houkuttelin sitä namilla. Vähän kyllä poikaa jännitti, mutta omin jaloin kipitti puomin päästä päähän :) Harjoiteltiinhan me muuten kontaktejakin puomilla (nenäkosketusta), eli monipuoliset treenit oli! :D Hienosti Valo kyllä jaksoi. 

Aamupäivällä muuten nypin Väinön pihalla auringosta nauttien, ja samalla testasin Valon mietteitä näyttelyremmistä. Uskomatonta, mutta sepä ravasi vieressä kuin vanha tekijä ilman ainoatakaan pomppua tai harha-askelta, ja jäi vielä kauniisti seisomaankin pysähtyessä! :D En uskaltanut odottaa edes lähellekään tällaista hihnakäyttäytymistä Väinön tempaukset muistaen, mutta nyt täytyy vain toivoa, että Valon luontainen lavakarisma ja show-mies -asenne säilyy iän karttuessakin! :)

Loppuun pari fiiliskuvaa tältä päivältä :)Väinö kohta 3 v.
Kehut reippaasta pöytäkäytöksestä :)


Pojat ei olisi tahtoneet lähteä pois :D

Kukkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti