torstai 14. huhtikuuta 2011

Valoa elämään, vihdoinkin :)

Jos joku ei jo otsikosta tajunnut, Valo saapui kaupunkiin :) Pikkupojan kotiutuminen on mennyt oikein hyvin, ja Väinö on ottanut Valon uskomattoman hienosti vastaan. Se vain leikittää Valoa, nuolee sen korvat ja vahtii, ettei pikkuinen tee typeryyksiä :) Väinö jopa antaa Valon viedä luut suustansa ja vallata sänkynsä mukisematta!


Valo vaikuttaa vieläkin paremmalta kuin osasin odottaa. Reippaampaa penneliä saa hakea, se menee innolla tutustumaan vieraisiin ihmisiin ja koiriin, eikä tunnu pelkäävän mitään. Valo oli jo mukana kisoissakin, ja leikki reippaasti hälystä välittämättä. Pääsipä se ottamaan palkinnotkin vastaan podiumille Väinön puolesta :)

Valo totuttelemassa palkintopallilla oloon ;)
Treeneissä Valo on ollut jo muutaman kerran mukana tutustumassa ja leikkimässä. Tänään Valo pääsi ensimmäistä kertaa ihan ite treenailemaan hallille. On se vaan uskomaton poitsu, mokoma teki suorilta kaiken maailman putki-variaatiot mustasta mutkaiseen, ja meni heti pussiin jossa kangas oli kokonaan alhaalla! Illalla aloiteltiin vielä kontakti-treenitkin kotona, ja sekin sujui hyvin :)

No annahan munki maistaa...

Tämä kuva kertoo Valon olemuksesta aika paljon :D

Muuten Valo on harjoitellut sisäsiisteyttä (en muuten edes muista milloin olisi viimeksi tehnyt sisään), istumista (osaa jo), luoksetuloa, remmissä kävelyä, pöydällä seisomista ja muuta pientä. Poika on ahne kuin mikä ja lelut kiinnostaa, hyvä niin! Ollaan liikuttu paljon erilaisissa paikoissa, käyty tutustumassa monenlaisiin koiriin ja matkusteltu autolla sun muuta. Lisäksi olen saanut hyvin sovitettua pennun ja lukemisen yhteen (tiedoksi äiskälle), Väinöstä on tässä suuri apu, kun viihdyttää Valoa niin hyvin :)

Kaikki on siis mennyt oikein hyvin, ja tässä vaiheessa en voisi olla pentuun tyytyväisempi <3 Päivittelyä luvassa taas kun ehdin! Huomen illalla olisi tarkoitus mennä epiksiin, katsotaan jos pääsis puuttumaan Väinön lähdöstä karkailuun ja treenaamaan kontakteja.
Svingi oli hyvä leikittäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti