torstai 16. helmikuuta 2017

Voitokas Valo

Hetki on taas pitänyt keskittyä kouluhommiin ja muuhun, ja treenailu ollut sivuroolissa. Valon kanssa käytiin sunnuntaina omissa kisoissa kolme Muotkan rataa, yksi Virran. Eka rata oli kaikin puolin aika holtiton, ja alkoi jo tuntua että halli-SM:t jää todellakin meiltä väliin. Seuraavalle radalle kaiveltiin kuitenkin puhtia, uskalsin luottaa Valon osaamiseen ja pikku stipluista huolimatta tehtiin hypärinolla. Valo kävi naamallaan, mutta ei onneksi vaikuttanut satuttavan. Kepit etenkin meni kivasti ja mieltä lämmitti tuomarinkin pikku taputukset. Sijoitus 3.



Seuraava agirata meni aika nappiin. Otettiin edellisradan vahinko takaisin ja petrattiin ykköspallille. Viimeisellä radalla epäonnistui Valolle edelleen niin vaikea välistäveto, johon tultiin kovaa vauhtia U:n mallisesti. Ne pitää kyllä saada kuntoon. Saaliina siis tupla ja kesän SM-tulokset kasassa. 



Jalla aloitti juoksut, jolloin en periaatteessa halua sen kanssa treenata, mutta vähän unohdin ostaneeni sillekin treenipaikan Jennalle joten menin sitten kuitenkin molempien kanssa treeneihin eilen. Jalla tekikin pääosin vain putkia, hyvä niin. Jenna halusi väkisellä kuvata menoa, kuulema näyttääkseen että Jalla menee lujaa... Laitoinkin kotona Jallan ja Valon saman pätkän vertailun alle ja juu, näyttäisi jo tässä vaiheessa haastavan enoaan vauhdissa. Toki Valon pätkä oli kuvattu kun treeniä jo enemmän alla, mutta Jallalla oli sentään vastapainoksi vaippapöksyt jalassa :D Ei muuten juoksut tai hiukkasen liian suuret pöksyt ainakaan Jallaa itseään häirinneet.



Valo teki ihan törkeän hyvää työtä taas, ja oli ihanasti kuulolla. Ei haksahtanut hypylle leijeröinnissä, eikä putkiin tyrkkykohdissa. Kokonaisuudessaan videolla vain viimeinen veto, jolloin tein itse jo kuolemaa ja Valokin aika väsyksissä. 





Seuraavat pari viikkoa Jalla saa olla hissukseen juoksutauolla. Kotona voidaan treenailla keppejä - kyllästyin nimittäin vähän, kun Jalla oppi kepit ketjuttamalla niin pian, ja ajattelin itsellenikin uutena asiana opettaa keppejä nyt myös 2x2-menetelmällä, ja lainasin kepit meille olkkariin. :D Nyt parin treenin jälkeen kaksi paria suorana menee jo kivasti kaikista kulmista. Valolla on viikonloppuna siis EO/SM-kisat, niitä kohti seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti