perjantai 3. helmikuuta 2017

Fyssarilla ja Jennan treenit

Sporttitassun Rosa pakotti mut sporttistarttiin, jossa treenaillaan etävalmennuksena parin kuukauden ajan agilityssa hyödyllisiä ominaisuuksia, spurtteja ja lihaskuntoa ja sellaista. On muuten hyvä, tsemppaava ryhmä ja hyvät ohjeet liikkeisiin (ja halpakin vielä), suosittelen jos kunnonkohotus kiinnostaa! Rosan ja Henun palveluihin voi tutustua täällä. No kaiken lisäksi Ulla Tuomi Espoon Eläinfysioterapiasta tarjosi sporttistarttilaisille tarjouksena 2x60min fysioterapia-ajan itselle ja/tai koiralle kaksi yhden hinnalla, ja hetihän tartuin tarjoukseen kun koirat on tässä kuitenkin pitänyt hoitoon viedä.

Jalla pääsi siis eka kertaa fyssarille, ja yllätti olemalla tosi hyvässä kunnossa. Ulla sanoi, että Jalla tuntuu kauttaaltaan tosi hyvältä, selkä ja kaikki, lihaksisto ja kroppa on hyvässä jamassa. Kuulema valmiin oloinen ja 1-vuotiaaksi tosiaan hyvin kehittynyt. Kysyin treenaamisesta Ullan näkökulmasta, kun sitähän tässä kuitenkin aina tulee mietittyä ettei tekisi liian raskasta. Ullan mukaan kroppa tuntuu siltä, ettei näe syytä vaikka tekisi jo enemmänkin aksaa. 

No ennen kuvauksia ei ihan tositoimiin aleta, mutta kiva tietää ettei Jalla sentään ole ihan solmussa kun se kuitenkin on aikamoinen apina, ja kehityskin on hyvällä mallilla. Pientä kireyttä oli lapojen takana, varmaan kun tuppaa vetämään remmissä, ja pientä puolieroa siinä näkee jos pyörittää ympyrää, mutta Ullan mukaan ei johdu kehosta vaan "kätisyydestä" ja samaa olen ajatellut itsekin. Siihen siis myös erityishuomiota jatkossa.

Valolla oli lanteessa jumia, samoin lapojen takana, ja kylkilihaksia voisi vielä vähän treenata. Kunnon rakentaminen onkin meillä vielä vähän kesken, ja nyt panostetaan myös siihen. Ulla vaikutti kyllä osaavalta ja paneutuvalta fyssarilta. Saimme lisäksi mailitse hyvät ja yksilölliset ohjeet jumppailuun kotona ja vieläpä lelut molemmille. Kaikkinensa oikein positiivinen fiilis jäi, joten uskallan kyllä suositella myös Ullaa fyssarin palveluja kaipaavalle. Ullan sivut täällä. No menipä mainostamiseksi mutta kyllä hyvää palvelua kannattaa mainostaa. :)

Keskiviikkona molemmat koirat pääsivät taas Jennan treeneihin. Jallalle taas monia uusia asioita, pakkovalssia ja päällejuoksun tapaista ja sen sellaista.


Omissa treeneissä seuraava treenin aihe on ihan perus irtoaminen, hypyt ja eteenmeno. Niin ja itsenäinen takaakierto viimein sekin.

Valonkin rata sujui hyvin. Valo oli suorastaan hurjan kiltti, eikä radassa oikeastaan muuta ollut kuin putkijarrun ja välostävedon ajoittaminen keppien jälkeen. Ilmoitin Valon nyt myös Vantaan karsintoihin ja halli-SM -kisoihin, joukkuekisailua olisi myös luvassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti