perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulutauolta käännösten pariin

Viikon joulutauon jälkeen Jalla pääsi treenaamaan, yllätys yllätys, käännöksiä. Halusin tällä kertaa tehdä myös vähän vauhdikkaampaa treeniä, joten yhdistin suoraviivaiseen kovavauhtiseen pätkään käännösten erottelua. Nämä suoran lähestymisen käännökset sujuu Jallalta jo varsin hyvin näköjään kovemmastakin vauhdista. Taisi myös olla muuten pisin pätkä, mitä Jalla on koskaan tehnyt.

Tehtiin myös käännöksiä taas uusilla tavoilla, lähinnä hyppykulma vinossa. Nämäkin sujuivat hyvin, pari virhettä mahtui mukaan. Väärän putkenpään valintaa eka kertaa melko vaikeasta kulmasta ja vauhdilla, ei mitään ongelmaa. En ikimaailmassa saisi Valoa kääntymään "väärään" päähän suullisesti ja noin pienellä ohjausavulla, joten joitain asioita neitokainen osaa jo paremmin kuin enonsa. Toivottavasti kuuntelukyky säilyy, kun vauhtia tulee lisää. 



Kehittyneenä asiana myös se, että oikeastaan eka kertaa pystyin kunnolla tekemään käännöksiä lelu ohjaavassa kädessä, aiemmin se on ollut Jallalle vielä aika iso häiriö. Enää ei välittänyt laisinkaan. Teimme myös useampaa (kahta) käännöstä samalle hypylle samassa pätkässä eka kertaa, tämäkin onnistui oikein kivasti.

Mietin, että Jalla on kyllä kehittynyt käännöksissä kovin. Kun eka kertaa kokeilin testiksi käännöksiä siivekkeillä pari kuukautta sitten, Jalla vielä käveli käännökset. Nyt ne ovat nopeutuneet ja tiukentuneet joka treenissä. Pientä hitautta uusissa jutuissa siellä vielä on, mutta se johtunee täysin siitä, ettei käännöskäskyt ole vielä automatisoituneet vaan Jalla joutuu niitä vielä miettimään. Olen kuitenkin oikein tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen, ja kehitys on ollut nopeaa kun päästiin turhaumablokista ulos. Automatisoitumista odotellessa :)

Valo teki puomia namimaatilla ja parit putken ohitukset, hyvin meni. Puomi tulee nyt olemaan pääosassa treenejä jonkin aikaa.

Lopuksi vielä tämän päivän jumppailua, koitettiin vähän uusia juttuja, ja kuvia joululomalta.



Väinö





Jalla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti