tiistai 15. syyskuuta 2015

Piirinmestaruuskisoista joukkuehopeaa

Ei olla edelleenkään treenattu Valon kanssa yhtään muuten kuin Jennan treeneissä, joissa on kyllä kahdesti ollut tuuraamassa Iina Asunta. Laitan niistä videota myöhemmin, kerrankin kun on muutama pätkä kuvattuna. Nyt olisi vissiin aika aktivoitua. Kisailmotkin on päässeet livahtamaan ohi, silloin kun niihin olisin päässyt. Helsingin seudun piirinmestaruuskisoihin sentään muistin ilmoittautua. Valo kisasi HSKH:n joukkueessa, johon sitten kuitenkin noustiin varakoirakon paikalta. 

Joukkuerata meni meiltä hyvin. Valo teki nollan, joka yllätyksekseni oli vielä radan toiseksi nopein. Pysäytin nimittäin kontakteille, ja Valo teki kunnon pysärin jopa puomille, siis sellaisen että jäi ihan oikeasti odottamaan vapautuskäskyä, jota en meinannut ymmärtää edes sanoa. Hyvä Valo! Muut tulokset joukkueella 0, 0 ja 5, ja nämä kolme nollaa riittivät tällä kertaa hopeaan. :) Kivaahan se oli pällistellä podiumilla. Harmi, kun rataa ei tullut videolle.


Yksilöt vähän hämmensivät. Valo hyppäsi eka radalla suoraan ensimmäisen riman päälle. Mielestäni kolautti myös jotain toista rimaa, ja kun tiputti riman vielä myöhemminkin, menin niin hämilleni että pysähdyin katsomaan että todellako tiputti toisenkin riman. Valo oli saman viikon tiistaina tullut Iinan treeneissä ihan täysin kyljellään putkesta ulos, joten heti tuli mieleen että onko se jumissa. Kiva, kun juuri käytiin osteopaatillakin. Valolle riman tiputtamiset ovat kuitenkin todella harvinaisia, joten ihan tosissaan mietin, menenkö enää toiselle radalle. Tämän radan alkuun olin muilta osin tyytyväinen, saatiin hyvin tehtyä haastavalta tuntunut kohta poispäinkäännöksellä ja rohkeasti etenemällä.

Katsoin videolta, että mun mielestä Valo liikkui ja kääntyi muuten ihan hyvin. Eka esteelle kyllä harvinaisesti arvioi etäisyyden aivan pieleen. Uskalsin sitten lähteä toiselle radalle ajatuksena keskeyttää heti jos näyttää epäilyttävältä. Rata meni kuitenkin ihan kivasti. Yksi rima tippui TAAS, mutta otan sen kyllä omaan piikkiini. Käänsin ja käskytin aivan liian vahvasti, Valo ei tarvitse enää noin rankkaa käskytystä. Vaikka kyllä mua silti nuo tippuneet rimat ihmetyttää. Voisiko sitten olla niin, että joukkueradan 25 senttisten jälkeen Valolla kesti tottua 35 senttisiin pehmeällä pohjalla, vaikka yleensä se arvioi korkeudet hyvin.


Yksilökisoista ei siis tulosta. Olin ilmoittautunut vielä kolmannellekin radalle, kun kuvittelin ettei olla joukkueessa. Sieltäkin tuloksena 5, kun persjättö oli kuitenkin vähän myöhässä ja tuli renkaan välistä. No, sentään tiedostin riskikohdan mutta toteutuksessa jäi silti vähän uupumaan. 


Tuomisina silti ensimmäinen mitali, hieno Valde! Kiitos Marialle videoista!

Viime viikonloppuna Virpiniemessä.

Pojat löysi majan, Väinö asettui heti taloksi.

Väinöltä terkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti