perjantai 25. syyskuuta 2015

Vihdoin treenailu käyntiin!

Onhan me Jennan treeneissä käyty, mutta ihan hirvittää miten vähän on treenattu kevään jälkeen. Eilen kuitenkin sain pitkästä aikaa hilauduttua Ojankoon, vaikka ovikoodikin oli jo päässyt unohtumaan... Lämmittelyksi päästiin Valon kanssa testaamaan illan episten supermöllien rata, kun viereiseltä kentältä pyydettiin apuun. Tehtiin myös puomia, aata ja keinua jotka kaikki sujuivat ihan hyvin. Puomilla pientä himmausta. Keinulle tein sivuirtoamista ja persjättöä/valssia, Valo teki aika kivasti ja tuli hyvin päähän asti, ei lähtenyt kertaakaan ennen aikojaan.

Huomasin myös että Valo on alkanut hiffaamaan pitkälle eteen lähetyksen (hypyille), jes! Tästä oli viitteitä jo tiistain Jennan treeneissä, mutta nyt huomasi että idea on selkeästi alkanut iskostumaan, hyvin hilpaisi heti ilman etupalkkaa muutaman esteen päähän! Pitää jatkaa vielä treeniä, jotta saadaan Valo irtoamaan kunnon vauhdilla ja niin pitkälle kuin tarvis. 


MÄ PÄÄSIN TREENAAN!
Tiistaina oltiin tosiaan jo tuttuun tapaan Jennan treeneissä. Jenna oli tehnyt kivan putkihärdellin. Ensimmäinen kommentti Jennalta oli että Valo menee ihan h*lvetin lujaa, mitä se on oikein tehnyt? Ja kyllä se menikin aika haipakkaa, kävi ihmeellisen kuumana. Se jopa puraisi mua jenkkaan! Taitaa vissiin treenaamattomuus vähän patoutua, haha. Eipä se mitään, jatkakoot samaan malliin mun puolestani.

Mitään varsinaisia ongelmia ei ollut, ja Valo irtosi hyvin pitkälle suoralle jonka jälkeen taittui hyvin keppien 90-umpikulmaan ja pysyi kepeillä hyvin mun irrotessa sivuun ja pysähtyessäni. Puhuttiin että tietyissä kohdissa pitää vaihtaa vastakäännökset flippeihin, mikä kyllä taas toimikin Valolle hyvin. Näitä pitää ruveta treenaamaan, että onnistuvat itseltä helpommin.

Lauantaina kisataan, jee! Ehkä tää kausi nyt tästä pyörähtää taas toden teolla käyntiin, treenisuunnitelma on ainakin työn alla.

Poikain kans on myös jumppailtu. Etenkin Valolle olen nyt naksutellut varsinkin takapäätä ja koordinaatiota vahvistavia temppuja. Videolla kolmas treenikerta takajalat seinälle -treenistä, ehkäpä jalostetaan etujaloilla kävelyksi asti. Kuvakulma vähän vääristää, lopussa pino on noin 15 cm Valoa korkeampi. 
2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava, miksen ole itse koskaan tajunnut käyttää kirjoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niillä on aika helppo asteittain vaikeuttaa treeniä :D

      Poista