lauantai 20. kesäkuuta 2015

Treeniä ja lisämatskua Oulusta

Tiistaina tultiin takaisin Oulusta, ja koska illalla oli kauden viimeiset haastajatehistreenit, päätin osallistua reissupäivästä huolimatta. Hyviä pätkiä tehtiin, mutta päällimmäiseksi jäi kuitenkin huomio siitä, että seuraavaksi tarvitaan rytmitystreeniä. Valo oli taas niin kuulolla, että parissa kohdassa en meinannut ollenkaan osata rytmittää oikein, ja sain sen taas kieltämään tai ohittamaan esteen. Silloin kun ohjasin oikea-aikaisesti, Valo kyllä irtosi hyvin, mutta vanhan tyylisellä sinnepäin huitomisella ei oikein tullut toivottua tulosta. Ja näinhän sen pitäis nyt mennäkin, kun juuri sitä on työstetty, ettei kundi sinkoile omille teilleen. Vaan onhan ärsyttävää kun ei itse vielä osaa. :D Seuraava päätreeniaihe on kuitenkin siis keksitty.

Radalla onnistui kivasti mm. japanilainen ja puomilta poispäinkääntö putkeen. Oli mukavat viimeiset treenit, vaikka väsy vähän painoi jalkoja autossa istumisen jäljiltä. Kiitos kouluttajille ja treenikavereille kuluneesta treenikaudesta! :)

SM-karsintaradalta muutama Maria Seppäsen ottama kuva lisää Valosta. Onneksi Maria oli ottanut meistä kuvia, koska kukaan muu ei (taaskaan) ollut, plaah.



Kaukaa se pienikin ponnistaa :)



Oulussa ollessa käytiin myös Virpiniemessä lenkillä. Jos joku nyt ei satu tietämään, niin Virpiniemi on paikka jossa minäkin olen jo 3-vuotiaasta huiskinut pulkkamäessä ja hiihtokilpailuissa. Virpiniemestä löytyi myös kuntorata, jolla kävin kotilökäpöksyissäni tekemässä uskomattoman upean, fyysisen huippusuorituksen, jollaiseen ei moni varmasti kykene. Todistusaineistoa alla.


Tänään käväistiin Ojangossa treenaamassa. Halusin kokeilla minien karsintaradan alun niin, että olin esteen takana vastaanottamassa jalat putkeen päin, ei siis valssilla. En uskaltanut tehdä sitä kisoissa, kun olen tehnyt tuollaisia aloituksia niin vähän. Oli joka tapauksessa selvästi parempi vaihtoehto meille kuin valssi, Valo meni täysin suoralla linjalla putkeen eikä ennakoinut esteen ohi tai muutakaan. Lisäksi ehdin hyvin jatkoon. Putken olin pyöristönyt ja rakentanut sen jälkeen kohdan 7-9 (ysin paikalla keinu, 8 muuri).

Valo tuli tosi hyvin välistävetoihin. Kerran sain sen tulemaan muurin toisin päin, tämä silloin kun valssasin kolmannen hypyn jälkeen ja jouduin tekemään välistävedon kauempaa. Sama huomio siis kuin viimeksi. Esteen vieressä tehtynä Valo tuli hyvin mukaan joka kerta, joten pitää muistaa että tällä hetkellä välistäveto jyrkän kulman lähestymisellä tulee kyseeseen vain, jos pääsen tekemään sen lähelle estettä. Keinu sujui hyvin. Keinun jälkeen lähetin Valoa loppusuoralle eli samoille kolmelle ensimmäiselle hypylle, ja irtosi hyvin. Jätin etupalkan valmiiksi.

Lopuksi vielä muutama välistäveto toiseen suuntaan ja vähän puomia. Väinö pääsi taas hurjastelemaan putkia. Pitää käydä vielä treenaamassa ainakin kontakteja ennen karsintoja, ja ensi viikolla on vielä Jennan viimeistely-yksäri.

Kuva lainattu agility SM -fb:sta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti