keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kaksinkertaisesti Jennaa ja kontaktitsekkausta

Tällä hetkellä on fiilis taas se, että päivä paistaa risukasaankin. Jennan tehistreeneissä tehtiin melkoisen vauhdikasta (lue: läkähdyttävää) rataa. Putki-puomi erottelut onnistuivat 100%:sesti, ja mikä mukavinta, puomit olivat hyviä. Jenna niitä alkuun muutaman kellotti, ja mulle tuli kyllä yllätyksenä että ne olivat kuulema n. kymmenesosan hitaampia kuin Jennan Neonilla (jolla IMO on melkoisen hyvä pysäripuomi) ja ensimmäinen toisto oli jopa nopeampi. Ööh, what. Vaikka kieltämättä etenkin se eka toisto oli munkin silmään yllättävän nopea. Lisäksi jokainen puomi tehtiin etutassut maahan eikä kertaakaan lähdetty ilman lupaa. Ehkä mä en masennukaan tuon puomin vauhdin suhteen ihan vielä, jos sen sais suunnilleen tollaisena kisoihin niin se kelpais mulle kyllä tällä hetkellä paremmin kuin hyvin.

Valo haki keppien avokulmat kovasta vauhdista hienosti vaikka ohjasin vaikeammalta puolelta. Eka toistolla kääntyi vähän kattelemaan putken jälkeen, mutta ei olisi virhettä siitäkään tullut. Kepeiltä kääntö putkeen onnistui myös joka kerta. Taas tuntui Valon kanssa meno ihanan sujuvalta, ja Jenna sanoikin että oli taas meidän parhaimpaa tekemistä ja että nyt on jotain loksahtanut kohdilleen. Tosin sain aikalailla noottia omasta kunnosta, taas. Videolla on meidän viimeinen veto, ja kuten huomaa, pysyn tuskin pystyssä. Putkellakin lontustan jossain kaukaisuudessa kun Valo jo tulee ulos. Valo jaksoi yllättävän hyvin ja vauhti viimeiselläkin vedolla on vielä ihan ok. Puomin toistoja tuli paljon ja ne ovat toki hitaammat kuin alkupäässä, mutta mukavaa on sekin että vaikka jäin puomilla kuolemaa tehdessäni jälkeen, Valolla oli silti katse eteenpäin ja otti oikean asennon. Kesäksi täytyy huomattavasti saada parannettua tätä omaakin kuntoa, niin olis Valollakin kivempaa...Tänään meillä olikin Jennan yksäri, joka jaettiin Valon ihanan Lämä-siskon ja Nooran kanssa. Valo teki pelkästään A:ta. Laitettiin suoraan boxi A:lle ja lähdettiin kokeilemaan. Toistot oli ihan kauheita. Rytmi oli aivan hakusessa ja selkeästi väisteli boxia. Heivattiin koko p*ska sitten hevonhele*ettihin. :D Taitaa olla niin kuin arvelinkin, jotain siinä boksilla on käynyt mistä Valo on ottanut itseensä ja saanut sen epävarmaksi. Otettiin bumpperit käyttöön, ja johan alkoi heti näyttää paremmalta. Joistakin toistoista näkyi se pieni himmailu, jolloin loikka harjan yli jäi turhan lyhyeksi. Kaikki toistot olivat kuitenkin 2 loikan toistoja, joista jokainen osui kontaktille. 

Sovittiin, että treenaan nyt jonkin aikaa harjalla olevan ponnarin kanssa jotta saadaan eka pomppu tarpeeksi pitkäksi. Joka tapauksessa alku nyt ainakin on erittäin lupaava, mä niin toivon että tämä olisi nyt ratkaisu tähän ongelmaan eikä muita vippaskonsteja tarvisi ruveta käyttämään. Ainakin Valon itsetunto ja rohkeus esteellä selvästi kasvoi treenin myötä. Mahtavaa. Alla kaikki toistot (vain kolme), jotka tuli kuvattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti