maanantai 16. helmikuuta 2015

Aurinkoa ja keppitreeniä

Tänään lähdin poikien kanssa hallille aikeena sivuuttaa kaikki kontaktit, ja treenata Valon kanssa keppejä ja alkupätkää Viitasen hypäristä viikonlopulta, jossa kai oli ollut porukalla vähän ongelmia. Käytiin pitkä alkulämppä kauniissa auringonpaisteessa, aivan ihana keli taas. Pätkä sitten näytti jotakuinkin tältä:


Kokeilin heti ensimmäiseksi valssilla, ja siinä ei ongelmia tullut. Valo on kyllä kehittynyt älyttömästi noissa putken ohituksissa ja ohjauksen seuraamisessa. En koko treenissä saanut sitä kertaakaan putkeen tai väärälle hypylle. Valssin lisäksi tein 2-3 väliin merkkauksen ja jonkin ihmisnuolen tapaisen, sekä tönäisyn kakkoselle kolmosen luota ja sinne valssi. 

Kepeille treenattiin sitten vähän päällejuoksuja, leijeröintiä, irtoamista ja erottelua. Valo suoriutui kaikesta erinomaisesti. Kerran jätti kepit lopussa kesken kun kaivoin lelun taskusta ja heilutin :P Erottelussa laitoin putkensuun ihan umpikulman taakse, ja tässä tuli taas vähän "käänteistä ongelmaa" näkyviin: Valo haki taas keppikäskyllä hienosti kepit, mutta ilman liikeapua ei lähtenyt putkeen vaan haki myös putkikäskyllä kepit... Noh, parempi näin päin, ja putkeen nyt yleensä pääseekin liikkellä hyvin lähettämään. 

Lopuksi tehtiin vielä taas eteenlähetystä 4 hypyn suoralla, mikä sujui mallikaasti. Kiinnostaisi kyllä kokeilla kisoissa, tajuaako siellä vielä pitkälle suoralle irtoamista. 

Kuvasin keppitreenin loppuosaa, mutta puhelimen tila oli riittänyt vain tähän yhteen pätkään. Tästä ehkä näkee hyvin, miten mulle on tyypillistä suunnitella harjoitukset vähän huonosti... Monesti vain improvisoin, tässäkin lähdin siitä että juoksen takaa ottamaan vastaan putkeen, mutta keksin samalla tehdessä, että teen kepeiltä poistumisen molempiin suuntiin. Putkijarru vähän unohtuu ja sen semmoista, mutta eipä se mitään, koirahan toimii niinkuin ohjataan ja se lienee tärkeintä, heh. Tuleepa harjoiteltua äkkipäätöksiä, niitäkin joskus tarvitaan ainakin mun ohjauksessa.. Mutta joo, ehkä vielä joskus opin suunnittelemaan harjoitukset vähän täsmällisemmin. Onneksi sentään tulee aika hyvin kirjoiteltua tänne, mitä milloinkin on tehnyt.Väinön kanssa tehtiin siivekkeen kiertoja ja ihan vain leikittiin hyvä tovi uudella ihanalla lelulla. Että se oli taas onnessaan, juoksenteli kenttää ympäri ja hyppeli onnenloikkia väliin. <3

Tohelo ja torvelo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti