tiistai 24. helmikuuta 2015

Hyppytekniikkaa

Ollaan käyty parit treenit Ojangossa Rosan kanssa, kiva kun on kuvaajakin välillä mukana. :D Valolle puomin ja keinun paikan vahvistamista, ja maanantaina tehtiin vähän hyppytekniikkaa. Perussarjaa ja korkeuden arviointia. Estevälit on ehkä vähän turhan pitkät, mun jalka on iisooo... Alla video. 

Korkeudesta sen verran, että nostin rimaa 40 cm asti. Nyt tiputti ekalla toistolla tuon nelikymppisen. Luulen kylläkin sillä olleen vaikutusta, että lelu odotti liian lähellä. Toisen yrityksen teki hyvin ja korkeutta laskiessa korkeus ei jäänyt päälle, eli katsoi mitä tekee, hyvä hyvä. Pitää nyt vähän palautella mieleen tätä tekniikkatreeniä ja tehdä muutamat hajoitukset, vaikkei siis Valolla mitään hyppyongelmia ole onneksi ilmennyt.

Lisäksi tein jokuset kepit. Alkoi vähän kainalot hietä, kun V otti muutaman aloitusvirheen avokulmaan. Lähetin aika kaukaa, vähän ysikymppiä tiukemmasta kulmasta ja Valo juoksi toiseen, jopa kolmanteen väliin. Ei lainkaan Valon tapaista, se hakee yleensä kepit vaikeistakin kulmista hienosti, ja noita kulmia en edes laske sille vaikeiksi. Toiselta puolelta ei ottanut avokulmavirheitä. Siinä jo mietittiin, josko ei erottanut mustaa keppiä pimeä halli taustana jne, mutta en mä tiiä mistä kiikasti. Viime tehistreeneissäkin juoksi kerran avokulman umpikulmaksi, ja vaikka oli pitkä lähetys, silti oli tosi outoa sekin. Täytyypä seurata tilannetta ja ehkä vähän vahvistaa aloituksia. Kisaamaankin tekisi jo mieli, mutta vähän sekoilin Valon rokotusten kanssa, myöhästyivät pari päivää joten nyt ollaan muutaman viikon karenssissa... 

Väinö pääsi taas viettämään laatuaikaa lelun kanssa ympyrää juosten ja mun kanssa leikkien. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti