maanantai 30. syyskuuta 2013

Päivitystauko päättyköön ja syksy alkakoon

Ompas ollut melkoinen päivitystauko. Jotenkin oli muutaman viikon jakso, joilloin en ole jaksanut päivittää mitään, en blogia enkä kotisivuja. Osuuttaa saattaa olla myös koulun alkamisella, pari viikkoa sitten siis alkoi taas lukukausi ja hommaa on heti riittänyt ihan tarpeeksi. Olen kuitenkin treenaillut tänä aikana, Valon kanssa lyötiin lukkoon kontaktien jatko-opetusmetodit ja ollaankin saatu myös onnistumisia. Kokonainen puomi ei kuitenkaan missään nimessä ole valmis, eikä A:kaan, kuten tuli tänään HSKH:n kisoissa todettua :) Jossain mielenhäiriössä ilmoitin Valon kokeeksi yhdelle agiradalle, ja kymppihän sieltä tuli. Olen antanut itselleni aikaa ensi vuoden alkuun saakka. Siihen mennessä pitää olla tulosta näkyvissä puomin suhteen jo kunnolla, ja nyt myös panostan siihen täysillä.

Valon kanssa on lisäksi käyty Juhalla, mikä on tuntunut ihan hyvältä ja virkistävältä. Lisäksi olen treenannut sen kanssa ihan perusjuttuja, irtoamista eri muodoissaan lähinnä. Nyt otetaan myös käännökset kunnolla treenikuvioihin. Hyvillä mielin olen aloittamassa syksyn treenikautta, vaikka toki olisi vähän malttamattomuutta kontaktien kanssa...Vähän harmittanut, etten heti viime keväänä mennyt intuition mukaan ja lähtenyt opettamaan puomia hyvin hitaasti edeten, vaikka se tuntui muka vaikealta. Noh, uskon ettei ole myöhäistä, onpahan haastetta elämässä ja eipä tule sitten rasitettua Valoakaan hirveällä kisarumballa :D

Pojat haukottelevat kilpaa varmaan tämän vuoden viimeisessä auringonpaisteessa...
Väinön tilan parantuminen on ollut silminnähtävää. Ihan mieletöntä huomata, millainen apu osteopatiasta on ollut! Käynnistä on nyt kuukausi, ja huomenna mennään uudestaan. Väinön käytös on parantunut, vaikka hirviö se on edelleen ;) Lisäksi se liikkuminen. V on ravannut varmaan 10 kertaa enemmän kuin ennen, ja ravi on ihan erinäköistä <3 Olen todella iloinen tästä edistymisestä, toivottavasti huomenna tulee hyviä uutisia.

On kisattu parit kisat. Kirkkonummelta Väinö haki hyllyä ja vitosta, Valo osallistui hypärille, tosi huono hylly. Tänään sitten Ojangossa todelliset hyvänmielenkisat, mulla oli hieno fiilis koko ajan ja oli oikeasti hauskaa :) Ritva Herrala oli tehnyt tosi kivat radat. Väinölle harmittavasti 2x5 ja Valolle 10 ja hyl. Kolme rataa sain sentään pidettyä pääni hyvin kasassa muutamasta edeltävästä megaraskaasta päivästä huolimatta, mutta sillä eniten odottamallani, Valon hypärillä sitten tuli taas varsinainen emäunohdusmunaus heti 3. esteellä ja sen jälkeen se olikin menoa... Laitan viihdykkeeksi videon, jossa menee pieleen lähes kaikki. Näin hienoa se meidän tekeminen tällä hetkellä on :D Kiitos Paulalle kuvaamisesta!


Väsyneitä kisoista toipujia.
Väinön kanssa olen aloittanut pitkästä aikaa vähän uusien temppujen opettamista naksulla, se niin nauttii siitä. Lisäksi olen alkanut viimein tekemään jotain niille surkeille keppien avokulmille...Lähdöt on Väinöllä nyt ihan kauheat, se ei malttaisi yhtään. Niitä varten olen myös mietiskellyt jotain. Ollaan myös mm. käyty etsimässä kivoja metsiä, ja käväistiin myös eka kertaa Helsingin koirauimalassa läträämässä. Mennään varmasti toistekin, ajattelin ehkä ostaa sarjakortin. Kylmät ilmat on saapuneet eli syksy on täällä, kivaa talvikautta kaikille!


Valon kuntouintia.

Väinö johtaa uintia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti