keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Borderien erikoisnäyttely 1.9.2013

Erkkari oli tänäkin vuonna Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Uroksien tuomari oli Marie Sharp Briteistä. Valo oli ilmoitettu käyttöluokkaan, jossa piti olla alunperinkin vain 2 koiraa, mutta loppujen lopuksi Valo oli ainoa luokassaan. Ennen kehää ei ollut kauheasti odotuksia, kun tuomari oli jakanut todella vähän eriä ja ehkä pari SA:ta.

Pian kehään menon jälkeen kuitenkin selvisi, että tuomari tykkäsikin Valosta paljon. Jo pöydällä sanoi, että "thank you for coming". :D Valo esiintyi tosi hyvin. Valolle luonnollisesti luokkavoitto, mutta myös ERI ja SA. Loppujen lopuksi 50:stä uroksesta vain kuusi sai SA:n, joten PU-kehässä ei ollut tungosta. Harmillisesti Valo ei mahtunut neljän parhaan joukkoon, mutta hieno tulos silti kuikelolta, kuuden joukkoon sijoittuminen. Tuomari tuli vielä sanomaan kehän jälkeen, että tykkäili Valosta kovasti, kiitti vielä tulosta ja ilmoitti haluavansa viedä sen kotiin. En antanut. 

Valon velipuoli Kyy oli junnuluokan kolmas EH:lla, Lämä-sisko valioluokan kolmas SA:lla, ja äiti-Roisto heti Lämän perässä neljäs SA:lla. Narttujen tuomari oli Stewart McPherson. Kiva päivä siitä huolimatta, että vettä tuli välillä ihan kaatamalla. :) Arvostelu "Valon näyttelytulokset" -sivulla.

Joitain näyttelyssä ottamiani kuvia löytyy täältä: ERKKARI

Roisto ja Lämä.

Valo PU-kehässä.

Valo <3

Valo 2,5 v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti