maanantai 27. elokuuta 2012

Valo on mini :)

Tänään kävin mittauttamassa Valon ihan virallisesti. Rajatapaushan se on kuten Väinökin, mutta meni kuitenkin millin alle eli tulevaisuudessa kirmaillaan miniluokassa! :) Huh helpotusta. Ensimmäiset kisat olisi ehkä kaavailtuna jo ensi kuulle...Katsotaan miten sen puomin kanssa käy.

Keskiviikkona oli Annen treenit. Valo oli aika hieno. Ei haahuilua tällä kertaa, ja erityisen tyytyväinen olen meidän persjättöihin! Valohan ne näkyy taitavan hyvin, mutta selväsi minäkin alan oppia viimein! Rataan sisältyi mm. niitä persjättöjä useaan kohtaan, myös kepeille viennissä; putkiin lähetyksiä joissa ei kyllä ongelmaa, kaikki kontaktiesteet, persjättö-niisto-persjättö (:D), takaakiertoja ja pöytä. 

Lopuksi tehtiin vielä koko rata nollana läpi :)) Kyllähän tuo penska jo jotain osaa. Suurin ongelma meillä on nyt mun kunto :D Eli olin kyllä kuukahtaa lopussa. Pakko tehdä jotain tai jatkossa ei hyvä seuraa... Vaikuttaahan se Valonkin etenemiseen. Valolla on ihan hyvä vauhti, mutta turbo-vaihde ei ole vielä kytkeytynyt. Jospa se sit kolmosissa ;D

Väinö teki samaa rataa. Pakko sanoa, että aina toisinaan Valon jälkeen Väinö tuntuu vähän...ärsyttävältä :D Se on niin kiihkeä ja äänekäs. Hyvähän se on että intoa riittää, mutta rajansa kaikella. Onneksi se riehuminen jää yleensä kun lähtöön päästään! No, Väinön meno oli sitten muutenkin vähän ärsyttävää. :D Teknisesti ihan ok, mutta kyllä se vain on niin erilainen ohjattava kuin Valo, etenkin kun sille päälle sattuu. Väinö täytyy viedä niin pitkälle enkä oikein pääse edelle.

Tämä ennen niin putkihakuinen koira myös kehitteli joskus talven aikana itselleen jonkin sortin putkiongelman. Ei oikein hyvin siis irtoa putkiin ja jopa kieltää ja ohittaa niitä toisinaan. Ihan ihmeellistä, jossain vaiheessa kun vielä hyllytettiin melkein joka startti siihen että V karkaili putkiin. Treenit sitten menivätkin Väinön osalta putkitreeniksi, kun muut osiot sujuivat ihan hyvin. Pitäisi Väinöäkin treenata enemmän, mutta ei ole oikein ollut motivaatiota. Nyt kun lämpimät ilmat alkanevat olla kohta takanapäin, voitais katsella taas jotain kisajuttuja pikkuhiljaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti