sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hyppytekniikkaa ja Annen treenit


Käytiin vetämässä lyhyet hyppytekniikat (taipuminen/kääntyminen) helteisenä keskiviikkona. Ensin muutaman kerran ihan läheltä lähetystä, neljän hypyn viuhkaan. Tuosta vauhdista menikin molempiin suuntiin ihan kivasti. Sitten otettiin vähän vauhtia suorasta putkesta... :D Oikealle taipuminen suht. ok. Vähän pitkäksi menee, mutta kuitenkin kohtuullisen sujuva ja tasainen. Vähän vaikeutti, kun siivekeet olivat niin helkkarin leveät. Vasemmalle taipumisessa sitten onkin huomattava ero. Eli taipuu aika huonosti ja kömpelösti :) Taitaa olla oikeakätinen tuo Valo ;)


Olipas hyvä saada piiiitkästä aikaa hyppytreeniä aikaiseksi, nyt sitten pitää muistaa tehdä paljon taipumista tasamaalla namilla, ja hypyillä. Ja syvälihastreeniäkin pitäis muistaa Valolle tehdä paljon enemmän :P Note to myself...Tässä muutama video taipumisesta.


Oikealle:


Vasemmalle:



Keskiviikkona myös Annen treenit. Alkutreenit Valo oli outo, aika kädessä kiinni tai vaihtoehtoisesti sinkoili käsistä :D Tasoittui siitä ja kun pidin kädet alhaalla, meni hyvin. Valoa pitää ohjata niin huolella, kun reagoi yleensä pieniinkin kehon liikkeisiin. Muutama lyhyt huomio:


*Alun "sivuittainen" persjättö-takaakierto ihan sairaan hyvä, oon niin ylpeä et välillä jo osaan ja uskallan tehdä niitä :D

*Valon kanssa pitää muistaa jaakotukset, eräälle hypylle lähetettäessä haki ilman sitä ylimääräisen hypyn takaa

*pari tosi hyvää kuljetuskohtaa, nämä pitää muistaa, toimi hyvin esim. putkensuun ohituksessa

*hyvä pakkovalssi

*harjoiteltiin "flipperiä", jota kutsuisin lähinnä poispäinkäännöksi: itse valmiiksi putken suulle jalka ja käsi edessä, siitä vastaisella kädellä kääntö putken takana olevalle hypylle. Saatiinkin toimimaan aika kivasti, pitää muistaa harjoitella! Koira hypyltä suoraan takaisin putkeen, tässä piti olla tarpeeksi etäällä vetämässä, ettei tullut kieltoa.

*hyvä keinu, hyvät putkeenhaut
*lopuksi rata tuota flipperiä vaille nollana, oli kolmosten kisarata :) Eli ehkä se Valo osaa pikkuhiljaa jo rataakin tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti