tiistai 3. huhtikuuta 2012

Treeniä ja Valo mätsärissä

Olin viime viikolla lomareissulla Lontoossa, joten pojatkin lomailivat treeneistä. Tänään sitten palattiin treenirutiineihin. En ole nyt ilmoittanut Väinöä mihinkään kisoihin, tuntuu siltä että haluan pitää vähän kisataukoa, ja treenitkin pidän  nyt harvempana ja humppailupainotteisina. Viime keskiviikkona tein pinseritreeneissä Väinön kanssa yhden n. 10 esteen ratapätkän, jonka se kyllä meni innolla. Jätimme treenit siihen :)

Tänään Väinö pääsi rilluttelemaan Vuokkosille. Lähinnä siis heiteltiin palloa, revittiin karvalelua ja tehtiin pari putkea. Tein sille putkea myös vieheellä, meni sen kanssa tajuttoman lujaa. Valon kanssa tein ensin vähän hyppytekniikkaa, perussarjaa. En ole katsonut vielä hidastettuna, mutta äkkiseltään näytti hyvältä eikä viettänyt oikealle.

Lisäksi tehtiin muutama kerta taipumisharjoitusta. Sitten päästiinkin taas keppien kimppuun! Viimeksi parisen viikkoa sitten treenatessamme onnistuin saamaan sille jonkinlaisen keppikammon aikaan niin, ettei se lopulta pujotellut enää edes yhtä keppiä. Onneksi kammo oli täysin unohtunut tauon aikana, ja hyvin muisti miten 12 keppiä pujotellaan :) Lisäksi vähän irtoamista ja pari putkea, siinäpä se.



Valo oli sunnuntaina Purina-areenalla mätsärissä. Ajattelin, että kun ei kerta kerrankin ole aksakisoihin menoa, korvataan menetys kehässä :D Tuomarina oli rotumme kasvattaja-tuomari Kimmo Mustonen. Valo siis osallistui pieniin aikuisiin, joita oli 49. Hienosti sillä menikin, kun sai punaisen nauhan ja oli lopulta punaisten kuudes :) Toiseksi viimeisenä ennen sijoittuneita siis häädettiin. Tosi hienosti konkareiden joukossa! 

Valon sinisen nauhan saanut pari oli lopulta BIS-4, joten ei hassummin mun pikku kuikelolta <3 Kimmo sanoi, että Valo liikkuu hyvin ja on jo kehittynyt kropaltaan ja päältään, ja että karva on hyvä ja karkea. Saimme rasti ruutuun -arvostelun, jossa joka kohta oli erinomainen. Pienet on ilot, mutta ihan mukava juttu ennen 14. päivän Tallinnan Voittaja -näyttelyä! :)) Ehkä pikkuisen jo uskallan ajatella, että ERI:kin olisi EHKÄ mahdollinen :D Onhan Valo vielä kovin kesken, toki, enkä sitä ole Suomessa viemässä näyttelyihin ihan hetkeen.

Tosiaan, ennen reissua sain vähän huonoja uutisia. Väinö kävi Sari Jalomäellä silmätarkastuksessa, ja vasemmasta silmästä löytyi lievä kortikaalinen katarakta, eli kaihi. Väinö on alle 4-vuotias, joten kyseessä on perinnöllinen sairaus. Kaihi on linssin reunoilla ja lievä, eli ei vaadi vielä hoitoa eikä vaivaa koiraa. Ikävä juttu tottakai, eikä Väinö tietenkään ole enää käytettävissä jalostukseen. Uusintatarkki on 3-4 kk päästä, jolloin tiedetään enemmän, siis onko kaihi levinnyt vai ei, tarvitaanko lääkitystä jne. Siihen asti täytyy vain yrittää ottaa rauhallisesti ja toivoa parasta.

Keväinen Hyde Park

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti