tiistai 10. huhtikuuta 2012

Timon treenit ja pikkuisen muutakin

Keskiviikon treeneissä Valon kanssa tehtiin mm. tiukkaa kääntymistä suoran putken jälkeen ja putkijarrua. Palkkailtiin ensin tiukasta käännöksestä, ja hoksaili homman nopeesti. Lisäksi ratapätkää, jossa Valo irtosi hienosti alun sivuttaiselle hypylle niin, että työnsin sen sille ollen itse edempänä. Loppuun vielä keinua, joka meni jo hienosti! Väinö pääsi tekemään rataa, jossa ei kummempia ongelmia (paitsi että meinasi vähän roiskia kontaktit). Keskityin kuitenkin vain draiviin ja fiilikseen, ne olikin nyt kohdillaan!

Torstaina Valo pääsi Väinön sijasta Timon treeneihin. Eka kertaa piti tehdä vähän haastavampaa pätkää. Alussa piti tehdä hypyn ja pituuden jälkeen päällejuoksu, lähettää hypylle ja ehtiä poikittaiselle hypylle pakkovalssiin. Hehheh. Tuli huomattua, että Valon ohjaaminen tulee tosiaan olemaan erilaista kuin Väinön. Olin niin myöhässä ja aika pihalla :D Päällejuoksusta sai lähteä vauhdilla, jos meinasi ehtiä pakkovalssiin. Tätä kuviota jauhettiin aika kauan, mutta onnistui se lopulta.

Pakkovalssista piti sitten saada koira putkeen, ei siis siihen joka odotti hypyn sivulla, vaan hypyn edessä olevaan :D Ihan muutaman kerran Valo sujahti sinne väärään putkeen, ennen kuin ehdin edes reagoida... Putken jälkeen takaaleikkaus ja muurille, siinäpä ne treenit. Takaaleikkaus meni muutn hyvin. Oli huippua, Valo kyllä näköjään kulkee, nyt täytyy vaan ruveta jo tekemään vissiin pitempää rataa ja opettelemaan ohjauksia :) Timo sanoi, että Valosta saa hienon koiran jos vain malttaa, jee. Treenikamutki antoivat hyvää palautetta kersasta, joten oikein positiivinen mieli jäi!

Sunnuntaina käytiin Aurinkolahdessa nautiskelemassa maisemista ja auringonpaisteesta. Valo ilmoitti, että hänestä tulloo lintukoira. Riuhtaisi nimittäin itsensä irti sorsia nähtyään, juoksi niiden luokse jäälle remmi perässä heiluen, kävi avantouinnilla ja sorsille lähtöpassit annettuaan pulikoi jäitten seassa vielä ihan huvikseen :P Sydän meinasi pysähtyä kun pelkäsin, että se juoksee kauemmas jäälle ja ulahtaa sinne. Onneksi vältyttiin pahemmalta draamalta. Kai se sitten on jo huhtikuussa aika heittää talviturkki, eikä näyttänyt tuntuvan missään. Hullu penska.

Tänään menin taas(!) hallille aamulla ennen seitsemää, aikeena treenata viimein niitä keppejä. No eipä treenattu, kun ei mulla ollut yhtään nameja eikä Valo kestä vielä kepeillä lelupalkkaa. Rilluteltiin sitten muuta sekalaista, mm. mutkaputkeen lähetyksiä "ulkoreunalta" (ei ongelmia), valsseja ja jotain perus ympyrää. Jospa huomenna sitten niitä keppejä!

Valo 14 kk kera niskakarvamöykyn!

Aurinkolahdessa 9.4.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti