tiistai 24. huhtikuuta 2012

Timon treenit ja kisat Vantaalla

Otinkin torstain treeneihin mukaan Valon Väinön sijasta. Ajattelin tehdä seuraavana päivänä Väinölle mukavaa, helppoa treeniä. Poimintoja Valon treeneistä:

  • Putki-A -erottelusta Valolla ei (yllätys yllätys) ole mitään hajua. Tätä pilkottiin osiin ja sujui niin :)
  • pakkovalssi-jaakotus meni hyvin!
  • kepit haki hyvin putkesta
  • kääntyi pimeästä putkikulmasta mutkaputkesta väärään suuntaan, näitä pitää treenata
  • vire pysyi ihan hyvänä
Perjantain treeneissä Valo teki hienosti ratapätkän jossa kepit, päällejuoksu, pari takaakiertoa, pituus ja puomi. Puomillekin pysähtyi oikeaan kohtaan hyvällä vauhdilla :) Myös leijeröin keppejä puomin takaa, mikä meni helposta kulmasta lähettäen hyvin :)


Väinö pääsi perjantai-aamuna pitkästä aikaa treenailemaan "oikeasti". Tehtiin kaikkea kivaa, tosi lyhyttä ja helppoa pätkää runsaalla palkalla sekä vähän keppejä ja kontakteja. Kaikki sujui hyvin, ja täytyy sanoa että pitkästä aikaa oli tosi kiva treenata Väinön kanssa!! Se teki mukisematta kaiken mitä pyysin, ja selvästi nautti siitä :)

Sunnuntaina sitten mentiin HSKH:n kisoihin tavoitteena saada aikaan hyvänmielen-kisat. Kisakirja jäi kotiin, mutta onneksi se ei muodostunut ongelmaksi mukavien työntekijöiden ansiosta. Ukkohan sen kirjan oli heittänyt paperinkeräykseen :D Onneksi osasin asiaa epäillä...Aurinko paistoi heti aamusta ja fiilis oli hyvä.

Ennen ensimmäistä rataa tein saman mitä olen parissa viime kisassa tehnyt - Väinölle paikallaolotreeniä muutamia kertoja ennen rataa. Tämä on auttanut ihan tajuttoman hyvin lähdössä pysymiseen! Laitan Väinön siis maahan, menen remminmitan päähän, nyin vähän remmistä, kierrän koiraa jne, ja jos pysyy paikallaan palkkaan iloisesti. Tuntuu, että se auttaa Väinöä myös rauhoittumaan ja keskittymään.

Eka rata oli Johanna Nybergin mukavan oloinen hyppäri. Mulle tuli ihan yllätyksenä, että Väinö eteni tosi hyvällä vauhdilla ja irtosi tosi hyvin! Ohjasin neloshypyn varman päälle, mutta koska Väinö olikin niin irtoavalla tuulella, se sujahti hypyltä suoraan pituudelle (kun olisi siis pitänyt kääntyä valssilla hypylle). Jatkettiin rataa, joka sujuikin kivasti loppuvaiheille asti, ja Väinö teki monta hyvää kohtaa. Kolmanneksi viimeisellä hypyllä mun leikkaus oli hiukan myöhässä, ja Väinö kävi nappaamassa yhden ylimääräisen hypyn. Ei haitannut yhtään, olin tajuttoman tyytyväinen Väinöön!! :)

Toisella radalla pakka pysyi hyvin kasassa. Väinö oli edelleen hyvin kuulolla ja liikkui ihan pirtsakasti. Meno tuntui tosi hyvältä, ja saatiinkin aikaiseksi 0 sijalla 7./49. Kolmannella, Henri Luoman radalla Väinö meinasi jo vähän herpaantua, ja virekin laski melkoisesti. Huomasin tämän jo eka putkessa, kun Väinöllä kesti ikuisuus tulla ulos. Hirtto ennen toista putkea sai Väinön tekemään aikamoisen sekunteja syöneen mutkan, mutta menihän se sinne putkeenkin lopulta. Kepitkin olivat melko hitaat, mutta sinnikkäästi jatkettiin rata virheettä loppuun. Tuloksena siis 0, eli näistä kisoista tuplanolla :)

Kaikkinensa olen tosi tyytyväinen näihin tauon jälkeisiin kisoihin, Väinö oli ainakin kaksi eka rataa tosi hyvin kuulolla ja virekin oli niillä ok! Kisoista jäi siis tosi hyvä mieli. Tästä sitten taas jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti