tiistai 20. maaliskuuta 2012

HauHau:n kisat ja SAGI:n alueellinen valmennus

Hyvinkäällä viime sunnuntaina. Ei ois välttiksellä tarttenu vaivautua ees paikalle. Alkuradasta renkaan jälkeen Väinö lensi naamalleen, mistä mulla sekosi tekeminen kun rupesin seuraamaan ontuuko se ym. Jatkettiin kuitenkin. Kun nyt olen päättänyt ruveta treenaamaan niitä **€€//&*Q** persjättöjä, niin päätinpä rohkeasti yrittää moista eka radan loppupäässä olevalle hypylle. Kohta oli siis takaakierto, johon toki olisin hyvin voinut tehdä valssin, mutta  ei, kun halusin tehdä sen persjätön. Arvaahan sen onnistuiko...Väinö kiersi koko hypyn mistä vitonen. Seurauksena tästä meinasin vielä juosta sen päälle suoran putken jälkeen, tottakai... :P

Toinen rata oli Väinön pellerata. Mitähän kaikkea se haahuilikaan...Ainakin ampui putkesta jonnekin ulkoavaruuteen, meni keppien sijaan puomille ja irtosi putkeen kun olisi pitänyt jäädä hypylle :)

Viimeisellä radalla sitten kolmanneksi viimeisellä hypyllä oli taas persjätön paikka. Tottakai siihenkin olisi voinut tehdä turvallisen valssin, tai vaikkapa leikata, mutta eheiei, änkyrä kun olen päätin tietenkin väkisin vääntää siihen sen persjätön. No mitäs tapahtui, oisko ollut sama juttu kuin eka radalla - Väinö kiersi koko hypyn :D Ja vielä harjoittelin samaa lämppäesteillä ennen rataa ja meni hyvin. Tältäkin radalta siis 5. Ja tälläkin radalla Väinö kävi kyljellään. En taida enää mennä Hyvinkäälle kisaamaan. Mulla tulee niin paha mieli kun koira kaatuu tai liukastuu. Nytkin lähti kaikki fiilikset eka radan jälkeen, ja huolehdin vain. Harmi että se pohja on meille niin huono :( Pahaa tekee.

Vauhtikin oli aika persiistä kaikilla radoilla. Ainakin selvisi, mitä treenataan seuraavat kuukaudet...Muiden lukuisten treenattavien juttujen lisäksi. Taas pitää miettiä, pitäisikö taukoa vai mitä tässä tekisi. En tiiä, on niin epätasaista tämä homma. HUOH. Noh katsellaan, tänään joka tapauksessa Valolla Vapun hyppykoulutus! :)

Valosta puheen ollen, en muista olenko edes maininnut, mutta Valo pääsi SAGI:n alueelliseen valmennusryhmään, Target Team 3:n. Kouluttajaksi meille tulee valmentajakurssilainen Ville Liukka. Toivotaan, että päästään osallistumaan mahdollisimman monesti :) Treenit ovat viikonloppuisin, ja alustavien aikataulujen mukaan joudun jättämään ainakin joitain kertoja väliin. Kiva juttu silti, odotan innolla! Kiitosta Hennalle, joka meitä mukaan pyysi SKPIN ry:n kautta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti