torstai 19. huhtikuuta 2012

Kuulumisia videoina ja kuvina

Penska pääsi viime torstaina Tuulian treeneihin. Meitä oli vain 3 koirakkoa 2,5 tunnin treeneissä, joten olikin todelliset tehotreenit. Valon ensimmäistä osiota ei valitettavasti tullut kuvattua, mutta toisesta tein pikku koosteen. Siitä käykin hyvin selville se, miksi Tuulia sanoi että muutama rata voipi tulevaisuudessa kosahtaa putkiin :D Pitää aloittaa Valolle nyt putkisiedätystreenit :D 

Muuten treenit menivät yllättävän hyvin! Valo tuli hienosti ohjauksiin, joita ei ole tehty koskaan, kuten niisto-persjättöön. Melko hyvin jaksoi myös näin pitkät treenit. Lähiaikoina olen joutunut aloittamaan myös Valon hidastamisen radalla. Putkijarrut ja pussijarrut samoin kun "suhina" käännöksiin on pitänyt ottaa käyttöön :) Tämän totesi nyt Tuuliakin.


Keppiprojekti on jatkunut. Aloitin Valolle nyt etupalkan häivyttämisen ja vedättämisen kepeillä. Hienosti meni jo ensimmäisellä kerralla. Pikkuhiljaa ollaan tehty keppejä myös muiden esteiden kautta.


Tällä viikolla on treenailtu myös kontakteja. Nyt on Valo löytänyt hyvin paikan myös puomilla, jolla on aiemmin saattanut jäädä turhan ylös, jos etupalkka ei ole ollut käytössä. Menee myös mielestäni puomin ja A:n melko rivakasti, ja puomillakin jo kiihdyttää loppuun kuten kuuluukin.Eilen oltiin Hakkilassa treeneissä. Jatkoryhmässä oli tarkoitus treenailla valsseja, mutta Valon kanssa jouduin pian vaihtamaan valssit leikkauksiin :D Ne menivätkin melko hyvin, ottaen huomioon ettei olla niitä monesti tehty, ja vaikka oma ohjaukseni laahasi vähän perässä :)


Valon ensimmäiset Target Team 3 -treenit tulevat olemaan 6.5. Joutunen siis jättämään suunnittelemani reissun kasviksille ja ACE:n kisoissa kisaamisen väliin :( Kiva silti päästä vihdoin hommiin tuollakin saralla!

Väinö on treenannut vain keskiviikkoisin radan läpi kerran tai pari, niin myös eilen. Tuli muuten hyvin valsseihin, vaikka niistä jokainen olikin myöhässä! :D Muutoinkin meni oikein mukavasti. Tänään taidan ottaa Väinön mukaan Timon treeneihin, katsotaan miten se nyt keskittyy. Sunnuntaina kisataukomme loppuu, ja menemme Vuokkosille juoksemaan kolme starttia.

Sain pari oikein kivaa videota Venäjältä :) Tässä Väinön tyttö Katya esiintymässä valioluokassa toisena syntymäpäivänään Eurasia 2012 -näyttelyssä. Katyan näyttelyura on ollut jo tähän asti oikein mallikas! Ilolla odotan, mitä tämä tyttö vielä saavuttaakaan.

Olen saanut nyt myös paljon kuulumisia Väinön ukrainalaisesta pojasta. Tässäpä muutama kuva myös ihanasta Rockysta :)Rockyn kuvat: Elena PyatetskayaEi kommentteja:

Lähetä kommentti