tiistai 13. maaliskuuta 2012

Aamun aloitus treenit

Tänään tein suoranaisen ihmeen, ja raahauduin hallille jo ennen seitsemää. Hyvä minä :D Valo aloitti ympyrällä, jonka tein koko kentän laajuiseksi. Hyppyjä, pituus ja putki. Hienostihan se tuollaiset vetää, hyvin haki kaikki esteet vaikka ohjasin kauempaa. Väinö teki pari kertaa saman, mutta näkee että sillä on vielä hakemista etupalkassa, ei mennyt aivan yhtä varmasti kuin pikkuveljensä.

Seuraavaksi Valo teki vähän keppejä. Ei mitään ihmeellistä, mutta pitäisi muistaa ettei sille saa ärähtää kentällä! Jätti kerran viimeisen kepin väliin, kun laitoin lelun etupalkaksi, ja minä hölmö kielsin menemästä lelulle. Pari seuraavaa kertaa himmaili loppupäässä, kun ei tiennyt saako mennä lelulle vai ei. Se on niin mahdottoman kiltti, etten ole vieläkään tottunut siihen luupää-Väinön jälkeen!

Väinö teki A:ta etupalkalla. Pysähtyi kyllä hyvin, paitsi kun hetsasin lelulla - tuolloin lähti muutaman kerran kontaktilta ilman lupaa. Kaikkinensa meni kuitenkin hyvin! Valokin teki A:ta, ihan superkontaktit ja hieno vauhti! Selkeästi taas kehittynyt viime kerrasta.

Lopuksi tehtiin vähän hyppytekniikkaa. Väinö siis ensimmäistä kertaa IKINÄ. Hyi mua. Sen kyllä huomasikin, että on jäänyt tekniikat tekemättä...Perussarjalla Väinö hyppäsi samalla loikalla kahden viimeisen hypyn yli. Palkkasin viimeisen riman alle, jolloin meni hyvin, mutta sen jälkeen taas hyppäsi yli. Palkkasin sitten kerran kädestä aika läheltä viimeisen riman jälkeen, jolloin tuli hyvin. Tämän jälkeen hyppäsi kaikki hypyt, mutta näkihän siitä ettei tekniikka ole niin hyvä kuin Valolla. Ehdottomasti siis hyppytreeniä myös Väinölle!

Valo teki perussarjan perushienosti. Pari kertaa hutiloi ja kompuroi viimeisen riman, taisi jo väsy painaa, mutta viimeisen toiston malttoi hienosti ja siihen lopetettiin. Huomenna pinseritreeniä ja torstaina Tuuliaa, sitten sunnuntaina on Väinölle luvassa kisailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti