sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ke to pe -treenit

Keskiviikkona pojilla oli pinseritreenit. Valo aloitti ratapätkällä, jossa oli hyppyjä, muuri, putki ja puomi. Puomi meni hyvin radan osana! Tiukat käännökset meni alkuun vähän pyöreiksi, mutta muuta en vielä odotakaan. Hyvin meni muuten. Toinen ratapätkä oli suoraviivainen kolme hyppyä, mutkaputki ja pussi. Harjoiteltiin putkeen irtoamista kauempaa. Siinä ei Valolla ole ongelmia :) Irtosi niin, että lähetin eka hypyn kohdaltakin. Yksi pätkä kuvattiinkin lopuksi, jossa vähän näkyy menoa, laitan sen tähän. Lopuksi tehtiin keinua, mikä sujui ilman keinun hidastamista jo hyvin :)



Väinön kanssa tein rataa, josta voisin mainita persjätöt. Päätin nimittäin tehdä niitä moneen kohtaan :) Peruskohdissa sujuikin jo hyvin! Lopussa sitten oli pätkä, jossa tein takaakierto-persjätön, perjätön ja takaakierto-päällejuoksun peräkkäin. Tässä tuli aikamoinen kiire, mutta pusersinpa pari onnistumista siitäkin! Se on multa jo paljon ;) Radassa oli myös vaikea kepeille meno, jossa itse joutui olemaan puomin toisella puolen. Sujui hyvin, kun tökkäsin kepeille rintakehä alkua kohden.

Torstaina Väinöllä oli Tuulian treenit. Empä edes viitsi niistä juuri puhua. Sen verran pakko mainita, että nämä olivat varmaan Väinön surkeimmat treenit ikinä. Sama kuin olisin löntystänyt kentällä dementoituneen eläkeläismummon kanssa. En tiedä, mistä kiikasti, mutta Väinön vauhti oli aivan naurettava. Ei juuri minkäänlaista intoa havaittavissa. En pystynyt rytmittämään omaa tekemistäni yhtään, ja lopulta olin niin kypsänä, että jätin suosiolla treenit kesken. Tuuliakin tuntui kannattavan ajatusta :D Harmi ettei Valo ollut mukana paikkaamassa :( Varmaan sanomattakin selvää, etteivät huomiset kisat oikein herätä minussa innostusta juuri nyt, mutta mennään koittamaan kun kerta on ilmottu... Voi huoh.

Perjantaina oli Valon treenit Ojangossa. Tehtiin ratapätkää, jossa alussa oli putki-A -erottelu. Oli vielä liian vaikea Valolle tehdä hypyn takaa. Jätin sitten eka hypyn väliin ja aloitin suoraan A:lta. Kontaktit teki tosi hyvin! Muutenkin takaakierrot menivät hyvin :) Mutkaputkesta meinasi alkuun tehdä melkoisen ison kaarroksen, varmaan A veti puoleensa, mutta lopuksi meni hienosti. Toki Valo ei myöskään ole vielä tottunut vaikeampiin pätkiin, en ole sille opettanut ohjauksia ja muutenkin pitänyt treenit vielä hyvin yksinkertaisina. Pikkuhiljaa voisi ruveta vaikeuttamaan ja tekemään pientä rataakin.

Lopuksi tein vielä muutamat kepit, jätin namialustan etupalkaksi mutta yllätyin, kun itse reilummin sivulle irrotessani Valo teki kepit loppuun, mutta heti keppien jälkeen oikaisi luokseni lelun toivossa ja jätti namialustan huomiotta! Sannaa konsultoituani kuitenkin selvisi, että tämä on vain hyvä asia! ;D Muuten ei ole tälläkään viikolla ehditty keppejä tekemään. Ensi viikolla sitten!

Huomenna siis Hyvinkäälle kisailemaan, voi hyvänen aika... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti