tiistai 3. lokakuuta 2017

Treeniä ja syyskuvia

Puomia on jatkettu, aina muutama toisto treenin aluksi. Vaikutti olevan hyvä päätös jättää nyt alusta pois. Teen vielä enimmäkseen suoraa, mutta olen lisäillyt esteitä ennen puomia ja pikkuhiljaa alan tekemään esteitä ja ohjauksia myös jälkeen. Keinua on nyt myös yritetty tehdä systemaattisemmin. Toistaiseksi teen korkeudella, jossa Jalla ei alkaisi himmailemaan laskukohdassa. Paikka on löytynyt hyvin, ja alla olevassa pätkässä malttoi hienosti vaikka lelu odotti edessä.


Juokseminen on edelleen tuskaisaa, mikä vaikeuttaa vähän treenikuvioiden suunnittelua. Tänään tein treenin aluksi muutaman puomin, mutta huomasin vasta videolta kotona että Jalla otti kakkostoistolla vähän kosketusta mattoon :( Olis kyllä treenit jääneet siihen jos olisin tuon paikan päällä huomannut, mutta en tiedä mihin katselin kun meni ihan ohi. Onneksi ei kuitenkaan näyttänyt ottavan itseensä, nyt pitää seurailla ettei mitään jälkiseurauksia ilmene. Puomit menivät hyvin, ja hauska miten Jalla teki taas eri laukkavariaatioilla kuin viime treenissä. Loiva vasen sujui myös hienosti.

Lisäksi treenattiin Salme Mujuselta bongattua kuviota viime viikonlopun kisoista. Kohta oli ollut ilmeisen vaikea, joten toki se piti treenata. Saatiinkin siinä tehtyä kivasti uusia asioita kuten pimeään putken päähän kauempaa tönäisy ja leijeröinti.


Tuomelan Satu (Javanas.net) kävi viime viikolla ottamassa koko jengistä ihania kuvia, tässä niistä muutamia. Voin suositella <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti