torstai 28. syyskuuta 2017

Sanna Kataisen koulutuksessa

Järkkäiltiin Min Pinien kanssa Kataiset taas kouluttamaan viime lauantaina Racinelille. Itse olin Sannan ryhmässä sekä Jallan että Valon kanssa. Rata oli kiva ja siinä oli paljon sellaisia kohtia, joissa pääsi testailemaan opettelemiamme asioita radalla. Jalla teki oikein kivasti hommia. Alkupätkällä tuli pari kertaa kielto hypylle, jonka vieressä oli putki, kun en käyttänyt mitään käskyä. Heti kun otin käännöskäskyn mukaan, kohta oli selkeä. 

Treeni oli hyvä koska se toi esiin asioita, joita täytyy nyt treenata. Esimerkiksi juuri esteille lukittamiset vähän vaikeammasta kulmasta kun oma liike jatkuu jo toiseen suuntaan. Yhdessä takaakiertokohdassa Jalla onnistui useamman kerran kääntymään ympäri kun lähdin juoksemaan toiseen suuntaan. Samoin viskileikkaus, jossa koiran liike jatkuu eteenpäin, tuli uutena asiana. Valon treenit meni tosi hyvin. Sanna sanoikin, että se on ihmeellistä miten me aina sählätään kisoissa jotain kun treenit menee niin hyvin. Niinpä... Valo ei haksahtanut karkaamaan putkiin kertaakaan. Mun on nyt vähän vaikea juosta, mikä tuotti treeniin ongelmia ja lopussa alkoi jo tuntua aika mahdottomalta. Jätinkin Valon viimeisen pätkän väliin enkä juossut koko rataa sen kanssa. Valon treeneistä on kuvattu vain ensimmäinen pätkä.


Eilen kävin aamulla hallilla. Tein Jallalle muutaman puomin ilman targettia. Nehän menikin nyt tosi hyvin. Voi olla, että Jalla on oikeasti ottanut viime treeneissä alustasta häikkää. Nyt suoritukset paranivat kerta kerralta. Yksi osuma oli korkeampi mutta palkkasin sen myös, koska Jallalle on nyt tärkeintä saada itseluottamusta. Olikin kiva nähdä, miten se petrasi ja miten jokainen toisto osui vaikka niissä oli eri laukkamäärät. Eihän se vieläkään täysillä vetänyt, mutta suoritukset näyttivät nyt paljon rennommilta ja pomppuajatusta ei ainakaan ollut mukana! Tulipa iloinen mieli viimeisimpien treenien jälkeen. Saa nähdä, mitä taas ensi kerralla tapahtuu.

Lisäksi jatkoimme keppejä jokusia toistoja. Lopuksi vielä naksuteltiin kuntoon Sannan treenissä ilmennyttä lukituskohtaa ja viskileikkausta. Valo teki keppejä ja välistävetoja. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti