perjantai 27. tammikuuta 2017

Neropatin treenailuja, kepit eka kertaa

Jalla on opiskellut taas uusia juttuja. Rupesin esittelemään sille kepit, jotka opetan ketjuttamalla ilman apuvälineitä. Osasin odottaa, että koulutustyyli sopii Jallalle, mutta vähän tuli yllärinä että eka kerralla Jalla oppi kolme keppiä, ja toka kerralla tekikin sitten ilman kummempia apuja kaikki 12. Harmi, kun puhelimessa ei ollutkaan muistikorttia ja tuo toinen treeni jäi muistin puutteen vuoksi tallentumatta. Ens kerralla sitten.

Jallalle tulee toivon mukaan tulevaisuudessa oma käsky esteiden ei-loogisen puolen valintaan, ja alkeistreenejä siihen on tehty. Jennan treenissä tehtiin keskiviikkona pätkä, jossa tuli sekä sylkkäri että poispäinkäännös, jota Jalla ei ole koskaan tehnyt mikä näkyy. Sylkkärin sen sijaan osasi nyt hyvin, kun teki sen Jennan treeneissä viikko sitten. Jäin miettimään kyseistä kohtaa ja tajusin, että just vastaaviin olen ajatellut käskyä tulevaisuudessa käyttää. Treenasin sitten tämän myös, ja Jallahan osas homman älyttömän hyvin vaikka jäin taakse. Harmi kun ei tullut videolle. Alla kuitenkin Jennan treeni, sen jälkeen ko. käskyn treenausta eka kertaa vauhdista ja siivekkeillä.



Loppuun vielä keppien ihka eka treenikerta ja vetoa putkella. Jalla on siis juossut keppeihin liittyen leveää kujaa muutaman kerran vauvatreeneissä, ei muuta. Mä en saa kyllikseni Jallan kanssa treenaamisesta, on se niin siistiä. 


Valo kisasi viime viikonloppuna, tehden joka radalta hyllyt. Muutama upea kohta radoille osui, joihin olin tosin tyytyväinen, eikä virheet sinänsä isoja olleet. Yhdellä radalla kyllä putki vei. Erityisen iloinen olin kohdasta, jossa uskalsin vain lähettää Valon putkeen ja pingoin päällejuoksuun, muiden en nähnyt tätä yrittävän. Jotain hyötyä siitä putkiin irtoamisestakin toisinaan on. Samalla radalla myös persjättö ennen puomia tuntui hyvältä, vaikka valssi oli myöhässä. Loppusuoraa tuo eläin ei sit vaan osaa, vaikka muuten irtoaa niin hyvin. En ole varma, saanko streamin linkin näkymään tässä oikeasta kohdasta mutta yritetään. 


Kisoissa kävikin jännä juttu kun tuomari oli aivopieruissaan tuominnut muutamalle koiralle kepeillä aiheetta hyllyn. Kaikki noista koirakoista kämmäilivät myöhemmin radalla eikä heistä edes kuin yksi hoksannut koko asiaa, mutta tämän kisaajan pyynnöstä koko rata uusittiin ja kaikki tulokset eka radalta mitätöitiin. Pääsin siis tekemään kokonaiset neljä hyllyä. :D Harmitti niiden kolmen eka radalla nollan tehneen puolesta kun toisella kiekalla nollat triplaantui, mutta sääntöjen mukaanhan tuossa kai mentiin.

Tsemiä kaikille viikonloppuna EO-karsintoihin osallistuville! Itse jätin nyt ainakin Tampereen välistä, kun ei tunnu kovin mielekkäältä lähteä isoihin kisoihin hommien ollessa meillä vielä aika kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti