torstai 1. lokakuuta 2015

Tämän viikon aksailut

Jennan treenit sujuivat tiistaina hyvin. Valo kulki kivoilla linjoilla. Yhdessä pituudelle lähetys kohdassa mun rytmi meinas muutamia kertoja hajota, muuten ihan sujuvaa menoa. Tuli myös hyvä muistutus välijarrusta, kun tehtiin vähän samantyylinen kohta kuin viime kisoissa. Putkesta kepeille ja vieressä toinen putki houkuttimena. En tehnyt jarrua kisoissa enkä tehnyt sitä nytkään, ja molemmissa kepeille vienti kosahti :) Jenna muistutti, että jospa nyt kuitenkin käytettäis sitä välijarrua kun viime kausi sitä opeteltiin, ja sehän toimi hienosti. Oli vain päässyt vähän unohtumaan...

Nyt myös putkijarru toimi, Valo ei mennyt toiseen putkeen väärään päähän kertaakaan. Valo kaatui taas samassa punaisessa putkessa kun viimeksikin. En nähnyt itse putkeen, mutta kauan kesti ulos tulo ja kaatumisen nähnyt sanoi, että kyljelleen meni mutta taas vaikutti kaatuvan niin nätisti kuin nyt kaatua voi, ei vääntynyt jne... Tämä tapahtui siinä ensimmäisellä toistolla kun olisi pitänyt mennä kepeille mutta en käyttänyt jarrua, ja luulen että ehti tajuta menevänsä väärään ja siksi vähän kompuroi. Ei vaikuttanut onneksi loukkaavan itseään ollenkaan, mutta mua nyt aina ahdistaa kaikki kompuroinnit paljon.


Ojangossa
Tänään pyöräytin omatoimisen hallikauden käyntiin, ja otin molemmat pojat mukaan Ojankoon. Valon kanssa keppipainotteista rataa. Olen nyt tehnyt sille ensimmäistä kertaa ikinä ihan viikkotasoisen treenisuunnitelman, ja tämän ensimmäisen viikon treenien aiheena oli kepit, välistäveto, välijarru kepeille ja keinu. Keinua tehtiin ihan erikseen, vahvistin paikkaa ja käytin targettia mikä ainakin nyt toimi hyvin! Piirustus alkaa numerosta 2, aloitettiin rata keppien päästä niin että lähestyminen esteelle 2 oli jyrkkä. 


Kohta 5-7 oli aikalailla suoraan Jennan tiistailta, ja nyt ei Valo livahtanut kertaakaan putkeen vaan jarru toimi loistavasti. Ensimmäistä kierrosta ei tullut kuvattua. Välistävedot peruuttaen sujuivat ihan kivasti, vaikkakin itseltäni vähän kömpelösti. Mutta Valo tuli niihin hyvin ja se on pääasia. Ensimmäisellä kiekalla en tehnyt putkeen 7 jarrua enkä jarruttanut myöskään sen jälkeen, ja Valo meni keppien sijasta edessä olevaan putkeen. Jatkossa jarru toimi niin ettei ampunut putkeen, mutta kaarros oli arvatenkin suuri.

Paremmin toimi se kun jäin ohjaamaan kepit paikalleni ja tein jarrun putken 7 ulostulolle. Valo pujotteli kyllä hyvin kepit loppuun, vaikka ei olla tätä treenattukaan aikoihin. Kepeillä pysyminen tuntuu muutenkin olevan sillä aika vahva. Nyt en saanut myöskään aloitusongelmaa puserrettua ulos. Lähestyminen 11-13 oli aika samanlainen kuin viikonlopun kisoissa, jolloin meni oikein sisään ja taittui 3. väliin. Lopuksi tehtiin vielä muutamat kepit erikseen. Väinö pääsi juoksemaan putkia, leikkimään ja laukkaamaan ympyrää pallonsa kanssa, olihan onnellisen näköinen otus.

Väinö

Valo

Toisen keppi, paras keppi. Eilen Sipoonkorvessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti